Troid 4 çıkmıştı euthyrox içemedim lütfen bakın

elzemsin

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
24
2
6
37
kızlar 6 haftalıkken bu tsh mi neyse 4 çıktı 2 olmalıymış dr. Euthyrox diye bi ilaç verdi.. Ama bnm acayıp bulantılarım oldu şu an 3 aylık olduk ama ben ilacı ıcemedım haftada 1 2 gun ıcebıldım bulantıdan.. Kotkuyorum smdı bı sıkıntı olur mu? Doktor cıddı bısey dememiştı hıc

kızlar 6 haftalıkken bu tsh mi neyse 4 çıktı 2 olmalıymış dr. Euthyrox diye bi ilaç verdi.. Ama bnm acayıp bulantılarım oldu şu an 3 aylık olduk ama ben ilacı ıcemedım haftada 1 2 gun ıcebıldım bulantıdan.. Kotkuyorum smdı bı sıkıntı olur mu? Doktor cıddı bısey dememiştı hıc
Yeniden tahlil yaptırın tiroid çok önemli bebeğe zarar verebilir. Bir an önce gidin zaman kaybetmeden. Ben de ayni ilacı kullanıyorum benim değerim hep 1 küsür çıkıyor. Ilk kullanmaya başladığımda değerim 7 idi. Hamile değildim. Şimdi her ay bakılıyor değerlerime

Katılıyorum bence de tekrar tsh ına baktrn ve yeni bir ilaç dozu ayarlaması gerekebilir doktorun. Bu bebeğin beyin gelişimi için önemli ihmal etmeyin. Ben ilk güzel aldm düştü değerim sonra sizin gbi devamlı kusma olunca değerim arttı doktor dozu yükseltti. Bir Dr suya limon sıkıp için mide bulantınızı bi nebze azaltır. Saf su bulandırıyo çünkü. Ayrıca ayda 1 mutlaka tsh baktrmanız gerekli ki her ay doz tekrar hesaplansın

Back
X