Gebeliğe Hazırlık Troid için Destek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

burcdem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2021
125
46
13
35
arkadaşlar Merhaba ;

hamile kalmak istiyorum ancak hipertroidim olduğu için 1,5 sene öncesinde bir kayıp yaşadım . Yanlış ilaç kullanımı nedeni ile .
o zaman troid değerlerim ;

T3 13,86
T4 2,76
TSH 0.0025 di.

günde 9 adet ilaç kullanıyorum sabah 3 aksam 3 öğlen 3 olarak . Geçen ay kontrole gittim her ay olduğu gibi gecen ay ki değerlerim ;

T3 4,67
T4 1,57
TSH 0.005 çıktı .

tekrar pazartesi konteole gideceğim değerlerim belk biraz daha düşmüştür. Bu şekilde olup hamile kalan var mı _ Çok çocuk istiyorum . Yardımcı olur musunuz

arkadaşlar Merhaba ;

hamile kalmak istiyorum ancak hipertroidim olduğu için 1,5 sene öncesinde bir kayıp yaşadım . Yanlış ilaç kullanımı nedeni ile .
o zaman troid değerlerim ;

T3 13,86
T4 2,76
TSH 0.0025 di.

günde 9 adet ilaç kullanıyorum sabah 3 aksam 3 öğlen 3 olarak . Geçen ay kontrole gittim her ay olduğu gibi gecen ay ki değerlerim ;

T3 4,67
T4 1,57
TSH 0.005 çıktı .

tekrar pazartesi konteole gideceğim değerlerim belk biraz daha düşmüştür. Bu şekilde olup hamile kalan var mı _ Çok çocuk istiyorum . Yardımcı olur musunuz
Benimde değerlerim aşağı yukarı böyleydi canım doktor izin vermedi gebeliğe normale dönmesini beklemen gerekiyor dedi 1.5 yıl ilaç tedavisinden sonra normale döndü. Sanırım bebekte bir sıkıntıya sebep oluyor doktora sormadan böyle bişeye kalkışma bence..

dün kadın doğuma gittim şuan için bir sıkıntı yok sadece ilac fazla gelmiş dedi. 3 gün bırak sonrasında 2 2 2 başla dedi. 25 inde tekrar dahiliye için randevu aldım . Bat 21 bakalım eğer değerlerim normale dönmüş ise Allahın izni ile başlamak istiyorum . Benim anlamadığım kullanmış olduğumuz ilaç hamilelikte kullanılmıyor mu ?

İlacınız nedir bende hamilelikte troidim yüksek çıktığı için levitron kullandım hamile kalınca ona göre ilaç veriyorlar

Back
X