gebelikten önce yaptırmış olduğum troid sonuçlarım yüksek çıkmıştı.
doktorum dahiliyeye yönlendirdi,ertesi gün doktora gittiğim de hormonlarımın normale döndüğünü gördük.
bu doktor ''oluyor arada böyle değişimler,önemli bir durum değil '' demişti.
aradan bir yıl geçti.bu geçen bir yıl arasında yine bu testi yaptırdım normal çıkmıştı sonuçlarım.
hamileliğimin 8. haftasında troidim yüksek çıktı,ertesi gün yine başka bir bölüme gittim.
bu testi yapalım çünkü acilen ilaç tedavisine başlamamız gerekiyor.
test yapıldı ve değerlerim normale dönmüş,ama bu doktor bu duruma şaşırdı !
ve dedi ki ''1 ay sonra tekrar yapacağız bu testi''
vermiş olduğu tarihe daha 14 gün var.
ben çok endişeliyim çünkü troid hiçte basite alınacak bir durum değilmiş gebelikte.
troid yetmezliği belirtilerine bakıyorum internetten bütün belirtiler ben de var.
eşimde pazartesi git sağlık ocağında baktır bakalım normal mi,yükselmiş mi...siz ne diyorsunuz bu durumda testi yaptırmalımıyım yoksa doktorumu dinleyip 14 gün daha mı beklemeliyim ???lütfen yazın :S
şimdi hamileliğimin 9+4 günündeyim.
doktorum dahiliyeye yönlendirdi,ertesi gün doktora gittiğim de hormonlarımın normale döndüğünü gördük.
bu doktor ''oluyor arada böyle değişimler,önemli bir durum değil '' demişti.
aradan bir yıl geçti.bu geçen bir yıl arasında yine bu testi yaptırdım normal çıkmıştı sonuçlarım.
hamileliğimin 8. haftasında troidim yüksek çıktı,ertesi gün yine başka bir bölüme gittim.
bu testi yapalım çünkü acilen ilaç tedavisine başlamamız gerekiyor.
test yapıldı ve değerlerim normale dönmüş,ama bu doktor bu duruma şaşırdı !
ve dedi ki ''1 ay sonra tekrar yapacağız bu testi''
vermiş olduğu tarihe daha 14 gün var.
ben çok endişeliyim çünkü troid hiçte basite alınacak bir durum değilmiş gebelikte.
troid yetmezliği belirtilerine bakıyorum internetten bütün belirtiler ben de var.
eşimde pazartesi git sağlık ocağında baktır bakalım normal mi,yükselmiş mi...siz ne diyorsunuz bu durumda testi yaptırmalımıyım yoksa doktorumu dinleyip 14 gün daha mı beklemeliyim ???lütfen yazın :S
şimdi hamileliğimin 9+4 günündeyim.
Son düzenleme: