troid yüksekliği,yaşayanlar tecribeli olanlar bir fikir

uzun yıllar hipertiroidi ile boğuştum.sonunda 6 ay arayla 2 kez atom tedavisi gördüm ve hipertiroidi hipotiroidiye dönüştü.öncelikli tavsiyem anne adayı olun veya olmayın doktorunuzun sabit olması.her seferinde farklı doktorlar ile işiniz çok zorlaşır.37 haftalık hamileyim ve gebeliğimin başından beri 2 ayda bir kontrol etti doktorum.testlerime göre ilaç dozunu ayarladı.aynı şekilde doğumdan sonrada bi süre kısa aralıklarla takip edip yavaş yavaş eski düzene yani 6 ayda bire çıkartıcak muayeneleri.doktorum prof. dr. ilhami uslu.alanında bir numaradır.ve bu hastalık özellikle gebelikte asla şakaya gelmez.sakın ihmal etmeyin.

benim normalde 3 ayda birdi kontrolüm, gebelikte en başta iki haftada bir bakıldı, 6. aydan sonra 3 haftada bire düştü.endokrinoloğum levent kebapcılar şu hayatta en çok dua ettiğim insan. önce allah'a sonra da ona şükürler olsun!

bütün hayatını etkileyen berbat bi hastalık.Allah çeken herkesin yardımcısı olsun.

SELAM KIZLAR BENİMDE TSH 5,78 ÇIKTI 11. HAFTANIN BAŞINDAYIM AMA SAĞLIK OCAĞINDA YAPILAN TESTTE ÇIKINCA DOKTORUM KENDİ HASTANESİNDE YAPTIRMAMI SÖYLEDİ YARIN GİDİCEM AMA GEÇ KALMAMIŞIMDIR UMARIM.

Merhaba kızlar.. 6.haftalık hamileyim iki hafta önce tahlil yaptırdım TSH 5.6 çıktı
Dahiliye dr. gittim bugün tekrar kan tahlili yaptırdım ve sonuç TSH 3.5
Doktorum şimdilik bir ilaç vermedi. Benim gibi TSHı 3.5 olupta ilaç almayan var mı?
Bazıları 2.5 altında olması gerekiyor diyolar...Bu konuda endişeliyim..Başka doktora gitmelimiyim sizce?

Merhaba kızlar.. 6.haftalık hamileyim iki hafta önce tahlil yaptırdım TSH 5.6 çıktı
Dahiliye dr. gittim bugün tekrar kan tahlili yaptırdım ve sonuç TSH 3.5
Doktorum şimdilik bir ilaç vermedi. Benim gibi TSHı 3.5 olupta ilaç almayan var mı?
Bazıları 2.5 altında olması gerekiyor diyolar...Bu konuda endişeliyim..Başka doktora gitmelimiyim sizce?
Gitmelisin. Hamilelik için 2.5 altında olmalı. Referans değerleri doktorlar daha iyi bilir gerçi ama ikinci bir göz, farklı bir endokronologun göz atmasında fayda var. Benim 25lerden 10 lara düştü, gebelik için 2.5 ve altını görmemiz gerekiyor diyor doktor. İhmal etme.

Gitmelisin. Hamilelik için 2.5 altında olmalı. Referans değerleri doktorlar daha iyi bilir gerçi ama ikinci bir göz, farklı bir endokronologun göz atmasında fayda var. Benim 25lerden 10 lara düştü, gebelik için 2.5 ve altını görmemiz gerekiyor diyor doktor. İhmal etme.

Tmm cnm ... zaten ilaç fln verdi dr. da yinede endokrinologa gitmek istiyorum ikinci bir fikir için. Teşekkürler

merhaba 2011 yılında yazan anneler nasılsınız bebeklerde bir sıkıntı oldu mu ben de 2011 haziranda bir kız çocuğu dünyaya getirdim şimdi 2.hamileliğim düşük riskim var ve tsh 3.06 dahiliyeye yolladılar eşim de levotron içiyor trioidi düştü ben de endişelendim ilerde çıkar diye bol su iç dedi doktor içmeye çalışıyorum

Back
X