Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde beşe yakın çıktı yarın tekrar test vermeye gidecemTsh yüksekse zeka geriliği yapıyormuş. Bendede 5 civarındaydı. İlaç kullandım. Düştü, ama şuan 2.5 altına düşmesi için tekrar ilaç kullanıyorum.
Bencede, ilaca başlatırlar.Benimde beşe yakın çıktı yarın tekrar test vermeye gidecem
28 haftalık hamileyim yeni mi çıktı önceden mi vardı anlamadim doktor değiştirdim yeni doktorum test istedi ve böyle bi sonuç çıktı önceki baktı mi bakmadı mı bilmiyorumBencede, ilaca başbaşlatırlar
Ben gebe kalmayı düşünüyorum dediğim zaman doktor bu testleri vermişti, sonra diğer doktorlarda onayladı. Troidin kesinlikle düşmesi lazımmış. E nabızda var mı? Belki önceden yapılmıştır. Özele mi gitmiştiniz?28 haftalık hamileyim yeni mi çıktı önceden mi vardı anlamadim doktor değiştirdim yeni doktorum test istedi ve böyle bi sonuç çıktı önceki baktı mi bakmadı mı bilmiyorum
Yurt dışındayım o yuzden e nabzim yok bana gerekli testlerin yapıldığını söyledi demir eksikliği için ilac verdi troid için bisey demedi belki de sonradan olmuştur hamilelikten dolayı bilmiyorumBen gebe kalmayı düşünüyorum dediğim zaman doktor bu testleri vermişti, sonra diğer doktorlarda onayladı. Troidin kesinlikle düşmesi lazımmış. E nabızda var mı? Belki önceden yapılmıştır. Özele mi gitmiştiniz? Bazen hamilelikle yükselebiliyormuş çünkü.
Olabilir sorun yoktur ama yarın hemen doktora gidin. Ne olur ne olmaz. Bu tsh takip edilmesi gereken bir şey.Yurt dışındayım o yuzden e nabzim yok bana gerekli testlerin yapıldığını söyledi demir eksikliği için ilac verdi troid için bisey demedi belki de sonradan olmuştur hamilelikten dolayı bilmiyorum
Yarın test vericem bi kac gun sonraya randevu vermiş oraya götürecem sonuçları inşallah bi sorun çıkmaz yeme içme olarak düşmesini sağlayan besinler var mı acabaOlabilir sorun yoktur ama yarın hemen doktora gidin. Ne olur ne olmaz. Bu tsh takip edilmesi gereken bir şey.
Yani şuan hızlı düşmesi gerek benim ilaçla anca düşüyor. Yarın test sonucu çokarsa zaten kendiniz anlarsınız.Yarın test vericem bi kac gun sonraya randevu vermiş oraya götürecem sonuçları inşallah bi sorun çıkmaz yeme içme olarak düşmesini sağlayan besinler var mı acaba
Nasıl doktor oo seni sıkı takibe alinman lazım bence doktorunu degistirYurt dışındayım o yuzden e nabzim yok bana gerekli testlerin yapıldığını söyledi demir eksikliği için ilac verdi troid için bisey demedi belki de sonradan olmuştur hamilelikten dolayı bilmiyorum
Maşallah kimde ne varsa sizde de o çıkıyor her konuda. Ne faydası oldu şimdi bu yazdığınızın konu sahibine?Ben hamile değilim ama TSH yuksek
Bende anlamadım gerçekten korkutuyor bu durum beni de doktorumu yeni değiştirdim zaten o benden bazı testleri istedi troid çıktı eskisi bisey demediNasıl doktor oo seni sıkı takibe alinman lazım bence doktorunu değiştir
Ne kadar yüksek ? Ve 28.haftaya kadar normaldi de birden mi yükseldiKızlar 28.haftamıza giriyoruz bugün doktor troid degerlerimin biraz yüksek çıktığını söyledi ama daha önce troid le ilgili birsey denilmedi bebege geçer mi bi sorun yaratır mı bu durum
Bilmiyorum normal miydi değil miydi doktorum bana gerekli testler yapıldı demir eksikligi var falan dedi genel olarak konuştu yeni doktorum test istedi yeniden herseyime bakmak istedi bugün randevum vardı o söyledi haberim yoktuNe kadar yüksek ? Ve 28.haftaya kadar normaldi de birden mi yükseldi
4,886 yazıyorNe kadar yüksek ? Ve 28.haftaya kadar normaldi de birden mi yükseldi
Tamam aşırı aşırı yüksek değil ama yüksek. 1-2 civarında olsa iyi olur. En fazla 2,54,886 yazıyor