troidi yüksekken hamile kalan varmı

ALTINIM

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
4.964
3.590
133
40
Benim troidim 4,7 nodulumde var salı biopsi yaptırdım. yeni evliyim ve yaşım 30 olduğu için bide :) evin en buyuk ve tek kızıyım ilk torun benden olsun istediğim için hemen çocuk yapmak istiyorum ama doktor 2.5 olmadan tavsiye etmiyorum dedi bu durumda hamile olan varmı çok kötü hissediyorum. gelinimizde şimdi çocuk düşünüyo allah sağlıklı sıhhatli versin ama çok istiyorum hemen yapmayı

Son düzenleme:
Merhaba tatlım bende tiroid muzdaribiyim malesef mayısta öğrendim 7.4 olduğunu 3 aydır ilaç kullanıyorum şuan 0.17 ama antikor yüksekliği t3 t4 sınırlarda ve hasimoto hastasıyım hastalığı bilmeden önce 2 tüp bebek 1 düşük biri negatif deneme oldu hastalığı bildikten sonra 3 deneme biri yumurta yetersizliği alakali iptal biri negatif diğeri yumurta donasyonu negatif sonuç aldım bildiğin tsh yüksekliği çok sorunlu bi olay geblik ya olmuyor ya olsa düşüyor yada çok riskli geblik oluyor şimdi sana abla olarak tavsiyem biran önce tsh 1.5 e düşürmeye çalış ondan sonra elini çabuk tut bebek yap başka sorunda olsa sora bilirsin bana

He bu arada benim yaşımda 37 ve suan 6. Tüp bebek için tedaviye başladım gerçi yumurta rezervim çok az 5 gibi ve tekrar yumurta donasyonu yaptırmak için kıbrısa gidecem

Nödül benimde var ama biopsi yapmadım küçükler daha ama bir sürüdur hasimoto Tiroidin de görünen birsey

He bu arada benim yaşımda 37 ve suan 6. Tüp bebek için tedaviye başladım gerçi yumurta rezervim çok az 5 gibi ve tekrar yumurta donasyonu yaptırmak için kıbrısa gidecem

inşallah kısa zamanda sende bir bebek sahıbı olursun sağlıklı sıhhatli allah isteyen herkese versin

6.2 ile hamıle kaldım.ilaca başladım

daha yeni arkadaşım 4.5 la hamıle kaldı o da ilaca başladı

imkansız değil ,

Nödül benimde var ama biopsi yapmadım küçükler daha ama bir sürüdur hasimoto Tiroidin de görünen birsey
benden doktor istedi küçük ama yapmalı dedi baya zor oldu ama yaptırdım bı haftaya sonuç çıkacak inşallah iyi huyludur

imkansız değil ,
Şükür elhemdullilah allah sıkı elle tutunmasını nasip etsin arkadaşlar isteyen herkese nasip olur insallah

imkansız değil ,

hayırlı olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. korkugum için bekliyorum değerin düşmesini insanlarda çok korkutuyor doktor tavsiyesi dinlemeye çalışıyorum. yüksek olduğunu bilerek mi hamile kaldınız sonramı belli oldu acaba

yüksek oldudgunu bilmiyordum sonradan öğrendim canım, arkadaşım da sonradan öğrendi...

zaten birkaç haftda ilacını düzenli kullanırsan düşüüyor

illa düşsünde hamıle kalayımm diye düşünme çalışmaları aksatma :)

açıkçası burdan cevap gelmedi diye başka başlıklada açmıştım bu yazıyı benı bı dövmedikleri kaldı. bu troidle çocukmu yapılır cahilmisin. gelinden önce yapcakmışmış (ki öyle yazmıyor oda düşünüyor yazıyor) çok hevesimi kaçırdılar. ne bileyim işim garanti olsun doktor kontrolünde olayım istiyorum sonuçta sağlık bu allahım hayırlısını versin

sen korunma olursa olur olmazsa değerin düşünce zaten olur...bizim nasıl oldu , imkansız değil.ilaçla düşünce bebeğe de bişy olmuyor zaten hamile kaldıktan snr da ilaç kullancksın zaten cnm

HaMile olmadan önce tsh değerim yüksek miydi bilmiyorum ama son zamanlarda çok yemediğim halde kilo almıştım Vücudumun az çalıştığını tahmin ediyordum ama çalıştığımdan bir türlü doktor için vakit ayırıp gitmedim.hamile kalmayı planladık ister istemez oldu hemen çok şükür.doktora gittim yapılması gereken rutin testler OLDUĞUNU söyledi.sonuç olarak tsh 6.59 çıktı doktora gitmedim henüz gidecem.korkuyorum inşallah bir sıkıntı olmaz.internette okuduğum Şeyler çok korkuttu beni

Doktorunu dinle düşük tehlikesi olmasın diye beklemeni istiyor. Arkadaşımın tiroid rahatsızlığı vardı hamile kaldı uğraşarak. Ama sürekli ilaç kullandı ara sıra kanaması oluyordu ağlıyordu düşecek diye. Çok şükür sağlıkla doğdu da bir de ona sor dokuz ay diken üstünde geçti. Önce tedavini ol geç olsun güç olmasın, hamile kaldıktan sonra kaybedersen daha çok üzülürsün Allah korusun

Bende tiroit hastası olduğumu geçen ay öğrendim maalesef.
Nodülümün biri 1 cm hatta.
İlaç tedavisine başladık ve bende seninle aynı yaştayım.
Eşimde çok istiyor baba olmayı.
Bakalım 1 ay oldu deniyoruz sonuca ne zaman ulaşacağız.

tsh ın ne durumda peki doktora danıştınmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…