Troit hastası emziren anneler

Sakarya Muhammed

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2021
3
0
1
35
Merhabalar tsh yüksekliği hastalığım var ye doğum yaptım bir aylık oldu bebeğim kendi kafama göre troit hapını 20 gün içmedim ve sütüm kesildi böyle ihmalkarlık yapan varmı içinizde yada bu konu hakkında bilgisi olan

Merhaba bende kafama göre 75 lik tiroid hapını içtim fazla gelmiş bebektede bende tşroidler yükselmiş. 75 liği kir iç dedi doktor. Çocuğa tekrardan bakılcak bebek 3.5 aylık inşallah birşey çıkmaz. Ben ilacımı içmeye devam ediyorum. Sende bir doktora görünüp içmelisin

Benim ihmalkarlık da ilacın dozunu yüksek içmem doktora gitmemek oldu

Ben gidiyorum her ay düzenli doktora da sütüm kesildiği için çok kızdım kendime bebeğimin troidi normal şuan benimki çok düşmüş dozunu azalttı doktorumuz 15 gün sonra tekrar kontrolüm var 125 lik içiyordum hamilelikte şimdi 75 e düşürdü ama oda fazla geliyordur eminim 25 mg yada 50 mg yeteri olacaktır

Uzun zamandır tedavisini gördüğüm için iyicene öğrendim artık ne kadar yeterli oldugu emziriyormusunuz siz sütünüzü etkilemedi mi fazla içmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…