Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkTroit yüksekliği olup hamile kalanlar, gebelik planlayanlar.
Canım merhaba bana da doktor tiroidin biraz yüksek dedi regl düzensizliği yaşıyordum bu yüzden biraz gebe kalmana engel olabilir dahiliyeye git dedi ben hiç gitmedim ama kafama da takmadım çünkü düzensiz de olsa her ay yine adet gören birisiydim Mart ayında gebe kaldığımı öğrendim yani çok ciddi ölçüde değilse kafana takma derim ben yinede doktorunu dinle tabi herkesin yapısı bir değil rabbim herkese nasip eylesin
Canım merhaba bana da doktor tiroidin biraz yüksek dedi regl düzensizliği yaşıyordum bu yüzden biraz gebe kalmana engel olabilir dahiliyeye git dedi ben hiç gitmedim ama kafama da takmadım çünkü düzensiz de olsa her ay yine adet gören birisiydim Mart ayında gebe kaldığımı öğrendim yani çok ciddi ölçüde değilse kafana takma derim ben yinede doktorunu dinle tabi herkesin yapısı bir değil rabbim herkese nasip eylesin
Merhaba kuzum teşekkür ederim bir kaç gün sarkma yaşayabiliyorum aşırı düzensiz değil ama iki sene önce şimdiki değerden iki kat fazlaydı Yarın gideceğim dahiliye ye ne diyecek merak ediyorum
Bana bilgi vermedi. Engelleyebilir dedi bi de ilaç yazdı ama troit için değil yumurtlama ile ilgili. Özel ilaç eğer etkiliyor ise keşke bilgi verseydi o ilacın anlamı olmaz ki o zaman.
Bana da aynısını yaptı kadın doğum doktorum. 1 buçuk yıldır çocuğum olmayınca testler kontroller derken klomen ve ovitrelle verdi tsh yüksek dahiliyeye görün dedi. (8 küsürdü) Dahiliyeye gittim 12ye çıkmıştı ve antikorlara bakınca da haşimato troidi teşhisi koydu gebeliği zorlaştırır hamile kalmamaya çalış kalırsan da gel dozu arttırıp hemen düşürelim dedi. Ben o ara klomen ve iğne kullanınca hamile kalırım sandım ama olmadı artık bu ayı bekliyorum olmazsa gelecek ay yine kadına gideceğim.