Trombofili analizi

nezkaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
45
5
1
25
PAI 4G/5G = 4G/5G çıktı
MTHFR c.1298A>C =heterozigot cikti
Doktor az birsey kan pihtilasmasi var aspirin içeceksin dedi 32 haftaya kadar gebelik planladigin andan itibaren dedi diğer kromozom testi çıkmamıştı ama diğer trombofili panel testleri normal böyle olup gebeliği sağlıklı devam eden oldu mu Bende 2 gebelik oldu 1. Si 6 haftalik kalp atışı oluşmuş ama durmus kurtaj oldum 2. Si 7 haftalik kese vardi yolk sak vardi bebek yoktu kirtaj oldum yine genetik test verdik işte beni aydinlatirmisiniz bu durumu yasayanlar eşimde verdi onda problem cikmadi

Pıhtılaşma sebebiyle yaşamış olabilirsiniz kayıpları. 34+1 de dogum yaptım ve o ana kadar kullandım. Doğumdan sonra 10 gün daha kullandım hatta. Eger sorun Pıhtılaşma ise yani genetikler temiz gelirse sağlıklı bi gebelik- bebek sahibi olabilirsiniz. Bu şekilde bebek sahibi olan binlerce kadın var. Gebelik planlama zamanından sulandirici kullanan kişiler bile var. Doktorunuz yönlendirme yapacaktır

Çok teşekkürler diğer testi bekliyor doktor Allah analı babalı büyütsün evladımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…