Trombofili paneli testi sonuç

destina94

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
191
61
18
30
Merhaba arkadaşlar kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım kromozom ve trombofili testi yaptırdım sonucum bu şekil doktor olmadığı için yorum yapamadı bileğisin olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim

Eklentiler

• image.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 129
Bir homozigot ve 2 heterezigot var gebe kalınca mutlaka kan sulandırıcı iğne kullanman gerek

Bu aspirinin bir çeşit hapı olmuyor mu nette o şekil var
Senin durumun için hap hafif kalır 3 genin hastalıklı üstelik homozigot var iğne kullanman şart sadece 1 2 geninde heterezigot olsaydı belki aspirin yeterli olurdu ama durumun öyle değil

Senin durumun için hap hafif kalır 3 genin hastalıklı üstelik homozigot var iğne kullanman şart sadece 1 2 geninde heterezigot olsaydı belki aspirin yeterli olurdu ama durumun öyle değil
2 genim de heterozigot var sadece
Sizin de mi aynı bu şekildi

Tamam yardım için sağ olun doktorun asistanı pıhtılaşma olmadığını söylemişti bi kadın doğumcaya daha sorarım ben
Benim 2 genim de heterezigot var buna rahmen var pıhtılaşma dedi dr bana senin 3 geninde var ihmal etme başka drlara da danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…