tsh 0.3 tup bebege engelmı??????

eminemiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
195
6
68
tahlıl sonucunda tsh 0.3 çıktıyaaa..eutrox kullanıyorum.haşımatoluyum.tup bebek ıçın çok duşukmu acaba? ılaç duşuruyo böyle.eutrox u yutmadan evvel 4.2 ıdı tshım....
sımdı 0.3 olmuş napayım bılmıyorum....zaten en az dozajda alıyorum.. tup bebekıçın drla goruşecektık...

canım benimde hipotrioid sorunum var. yüksek çıkıyor ilacın dozu yükselince de aşırı düşüyor değerim her ay hatta 3 haftada bir aç karnına tahlil yaptırman gerekiyor. sürekli doz ayarlaması yapıyorlar

TSH değeri: 0.747 düşükmü arkadaşlar ???
canım değer aralığı önemli benim tahlil yaptırdığım yerde normal sınırlar 0,2-4,2 arasında eğer seninkide bu değer aralığına göre hesaplanmışsa çok da düşük değil, hamilelerde tsh ın 2,5 un altında olması gerekiyormuş, ben tirioidden dolayı doktor doktor geziyorum hala adam gibi bir hocaya denk gelemedim yaaaa

canım değer aralığı önemli benim tahlil yaptırdığım yerde normal sınırlar 0,2-4,2 arasında eğer seninkide bu değer aralığına göre hesaplanmışsa çok da düşük değil, hamilelerde tsh ın 2,5 un altında olması gerekiyormuş, ben tirioidden dolayı doktor doktor geziyorum hala adam gibi bir hocaya denk gelemedim yaaaa

tşkler canım cevabın için:)
evet r.aralığı0,2-4,2 yazıyor ama yiende kafamı kurcalıyor gerçi henüz dr. gösteremedim henüz daha önce kaç defa yaptırdım ama hiç biri sorun var demedi ama en son yaptırdığım tahlil sanki düşükmü acaba dedim?
peki sende ne gibi belirtileri oluyor canım?

tşkler canım cevabın için:)
evet r.aralığı0,2-4,2 yazıyor ama yiende kafamı kurcalıyor gerçi henüz dr. gösteremedim henüz daha önce kaç defa yaptırdım ama hiç biri sorun var demedi ama en son yaptırdığım tahlil sanki düşükmü acaba dedim?
peki sende ne gibi belirtileri oluyor canım?
ya belirti olarak kilo almam ve aşırı uyumam dışında hiçbirşey farketmiyorum aslında, ama benim tirioidim hep yüksekti, hipotirioid var, ama gebelikte iyice saçmaladı, aynı dozda birden fırlıyor birden düşüyor anlamıyorum ne olduğunu devlet hastanelerinde de adam gibi ilgilenmiyorlar özel dr çok pahalı Ankaradayım ben, özel ünv. hastanesine gittim dün ordaki dr dan da memnun kalmadım, biliyorsun bebeğin zekası için tirioid çok önemli...

Canım ben de haşimatoyum...tsh 9 falandı...ilaçla düştü, şimdi 0.4 civarında...tedavinin ortasındayım, yarın yumurta toplamam var, doktorum yumurtaların çok iyi olduğunu söyledi...yarın kaliteleri hakkında yazarım...geçen sene tsh yüksekmiş sanırım, on yumurtam olmuştu, çok kalitesizdi, negatifti tabi ki sonuç...

Benim tup bebek olmadı. .iki tane transfer etti dr ama tutmadı cok Üzgünüm. .tedaviye başlarken 0,3 du tsh...dr yüksek olmasinda dusukolmasi önemli değil dedi. .onikinci gun bhcg ile tshda baktirdim..bhcg negatif. .tsh ise 2, 3 olmuştu..yani tedavi boyunca aynı ilacı kullanmama rağmen vurulan o hormon iğneleri mi yükseltti bilmiyorum eutrox 25 in yarisini kullanıyorum. .acaba daha gebelik olmadan tedavi sırasında da artırmak mı gerekiyor du

Back
X