Tsh 3.5 çıktı acil yardim

busrasare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
29
12
3
32
Merhaba hanimlar 8 haftalik hamileyim tsh 3.5 çıktı sizce bebeğe zarar verecek kadar yüksek mı ? Bilen aynı seyleri yaşayan varsa yardım lutfen

Merhaba hanimlar 8 haftalik hamileyim tsh 3.5 çıktı sizce bebeğe zarar verecek kadar yüksek mı ? Bilen aynı seyleri yaşayan varsa yardım lutfen
Endokrine gorun canim,gebelikte artiş oluyo.. Hastane risk dersen saglik ocaginda kan ver. Tsh icin. Ama normal deger 1 ile 4 arasiydi sanirim.. Cok yuksek degil yani seninki..

Endokrine gorun canim,gebelikte artiş oluyo.. Hastane risk dersen saglik ocaginda kan ver. Tsh icin. Ama normal deger 1 ile 4 arasiydi sanirim.. Cok yuksek degil yani seninki..
2.5 en yüksek demişler bende bugün sağlık ocağında öğrendim sonucu.birsz korktum 3.5 olduğunu görünce inşallah bebeğe zarar vermez

Geçmiş olsun 💐 benim de 3. Ayım . 3.04 çıktı ben de üzüldüm ve korktum . Doktora gidecem bakalım o ne diyecek . Siz ilaç başladınız mı doktor içinizi rahatlatacak açıklama yaptı mı

ayni durumdayim ilaca basladim siz de baslayin riske atmayin tiroid bebegin beyin gelisimi icin onemli

Back
X