Tsh 3.5 çıktı acil yardim

busrasare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
29
12
3
32
Merhaba hanimlar 8 haftalik hamileyim tsh 3.5 çıktı sizce bebeğe zarar verecek kadar yüksek mı ? Bilen aynı seyleri yaşayan varsa yardım lutfen

Merhaba hanimlar 8 haftalik hamileyim tsh 3.5 çıktı sizce bebeğe zarar verecek kadar yüksek mı ? Bilen aynı seyleri yaşayan varsa yardım lutfen
Endokrine gorun canim,gebelikte artiş oluyo.. Hastane risk dersen saglik ocaginda kan ver. Tsh icin. Ama normal deger 1 ile 4 arasiydi sanirim.. Cok yuksek degil yani seninki..

Endokrine gorun canim,gebelikte artiş oluyo.. Hastane risk dersen saglik ocaginda kan ver. Tsh icin. Ama normal deger 1 ile 4 arasiydi sanirim.. Cok yuksek degil yani seninki..
2.5 en yüksek demişler bende bugün sağlık ocağında öğrendim sonucu.birsz korktum 3.5 olduğunu görünce inşallah bebeğe zarar vermez

Geçmiş olsun benim de 3. Ayım . 3.04 çıktı ben de üzüldüm ve korktum . Doktora gidecem bakalım o ne diyecek . Siz ilaç başladınız mı doktor içinizi rahatlatacak açıklama yaptı mı

ayni durumdayim ilaca basladim siz de baslayin riske atmayin tiroid bebegin beyin gelisimi icin onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…