Tsh 9.83 e çıktı

ilacınızı doktorun söylediği sekilde kullanın. tiroid sorunları kilo vermede zorluk vs gibi bir çok başka soruna da sebep olabiliyor. sizinki fazla yüksek. ama ilaç çok hızlı bir sekilde normale döndürüyor bu durumu. sadece doktorunuzun söylediği şekilde kullanın ve aksatmayın
Ben doktora sordugumda bunun düzene gireceğini söylemişti hani düşer diye söyledi ama muhtemelen 2 hafta daha kullandıktan sonra dahil bölümüne gideceğim mecburen ama zaten doğru düzgün karşına alıp bir soru sordugun zaman cevap vermedikleri için açıkçası gitsem de bir şey değişeceğini sanmıyorum inşallah tam altı gün oldu sabahları enerjik dinç uyuyabiliyorum artık ama işte önemli olan onun ne kadar düşük olması ne kadar düşerse o kadar iyi benim için🩷
çok hızlı düsüyor merak etmeyin

Dün de bana yazmıştınız direk randevu aldım inşallah 15 gün sonra randevum var inşallah faydası olur diye umuyorum aslında baştan buraya yazsaydın çok daha iyi bir yol izleyebilirdin çünkü verdikleriniz bilgiler olsun tavsiyeler olsun gerçekten çok önemli🌺💚
Sabah aç karnına gidin bari işe yarasın. Size git gel olmasın. Aç karnına bakılıyor... merak etmeyin cok yüksek değil değeriniz 15 20 ler var. Kiloyuda kafaniza takmayın. Sağlık herseyden önemli kilo alinir verilir ama sağlık gittimi yerine gelmiyor takıntı yapmayın kendinize. Ayrıca dahilyeye bebek filan da düşünüyorsanız söyleyin. Bu değerlerle zaten hamile kalma olasiliginiz düşük kalsanız bile sağlıklı gebelik olmaz geçmiş olsun.

Ya aslında ben de şöyle bir durum oldu Kısadan anlatayım size ben normalde evlendigimde üç aylık bir iğne kullanmıştım gebe kalmamak için daha sonra işte bir anda o da etki edince bu sefer çok kilo almıştım 65’ten 80’e çıktım o zamanlar hormonlarım zaten 4.80 di ama şimdi üç ayda 9.83’e çıktı sadece tahlillerde TSh diye yazıyordu ts3 falan normaldi ama ben sadece aile hekimine gitmiştim keşke dahiliye doktoruna gitseydim
Endokrin uzmanına gidiceksiniz dahileye değil..birde anti tipo ve anti tiriglobin degerlerinede baktırın lütfen..

Back
X