TSH DEĞERİ GEBELİĞE ENGELMİ?

Babygirl16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
1.999
2.430
133
Arkadaşlar benim iki aydır adetim gecikti geçen ay 7 gün geçtiğinde tsh değerim 4.16 çıktı doktor hç önemsemedi gebelik istiyorum bu arada . Bu ayda 23 gün gecikmem oldu hasta oldum hormonuma tekrar bakıldı şuanlık sadece tsh değerim çıktı geçen aya göre bu ay artmış 5.08 olmuş peki bu değerler gebeliğe engelmi yada tsh değeri boyle olup gebe kalan varmı ?

Doktorumuza gebelik düşündüğünüzü soyledinizmi?tiroid ile ilgili kullandığınız bir ilaç varmı yoksa herhangi bir teşhis yapılmadı sadece değerimi bakıldı.

Doktorumuza gebelik düşündüğünüzü soyledinizmi?tiroid ile ilgili kullandığınız bir ilaç varmı yoksa herhangi bir teşhis yapılmadı sadece değerimi bakıldı.
Geçen ay adetim geçtiği için gitmiştim kan verdi sonra hafta sonu araya girince doktora adet olduğumu söyledim. Hormon istedi baktı . Gebelik istediğimide söyledim değer normal dedi yolladı. Bu ay başka doktora gttm adet söktürücü verdi kullanmadım kendiliğinden geldi adetim doktor hormon istedi Şimdi netten bakıyorum sonuca pazartesi göstericem daha lh fsh falan çkmadı

Peki engel olurmu ben geçen sene hamile kaldığımda tsh değerim 1.18 di ne olduysa bu iki ay içinde değişti yükseldi bundan 4 ay omcede düşüktü sebebi ne olabilir yükselmesi için
Benimde 3.5 ama engel degilki. Tabiki bu degerlerde engel degl. Sınır 6. Hamile kalabilrsiniz. Her dönemde farklılaşabilir tsh degeri takılmayın

Tsh 10 a kadar normaldir 5 e kadar değil

Arkadaşlar ben hamile kaldığımda 13du doktor çok yükse bebekte sıkıntı olabilir dedi. Gelebikte 2 altı normal yani düzene girmesi lazım ben 8 aylık hamileyim 150lik ilac kullanıyorum ne 5 normal nede 10

Ben uzun zamandır haşimato hastasıyım benim 3. Senemde oldu ama başka sorunlarım da vardı sürekli ilaç aldım 6 küsürdü tanı konulduğun da ama ilaç başladı doktorum hemen . Bence bir dahiliye uzmanına randevu al ve aç karnına tahlillerini yaptır

Arkadaşlar ben hamile kaldığımda 13du doktor çok yükse bebekte sıkıntı olabilir dedi. Gelebikte 2 altı normal yani düzene girmesi lazım ben 8 aylık hamileyim 150lik ilac kullanıyorum ne 5 normal nede 10
Tsh değeri Menapoz değeri değil mi

Dimi banada doktor dahiliye mi ne gt dedi tsh kontrol altına almak için kendisi neden ilaç vermedi anlamış degil tabi o 4.16 değer için demişti 5.08 içn daha gitmedim

Her hastanenin farklidir senin testinde odur. Genel olarak 4,5. Ama yüksek sayilmaz seninki
Teşekkür ederim canım diğer sonuçları bekliyorum onlarda bir çıksa keşke herşey düzene girsin diye Aslan pençesi içiyorum düzene sokucagına daha çok bozdu beni galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…