Üzerınden cook gecmış ama bnmde tsh 6 levitiron 50 mg basladık ınş duser 3 aylık hamıleyım bnde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tekrar test yaptırdın mı? Nasıl gidiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet sukurkı düştü saglık ocagında yaptık 6 dan 2.5 e dustum 45 gunde yrn endokrıne gıdıcem
Maşallah darısı başıma
Hıc uzulme dusuyo bende cok uzulurdum ilacının dozunu arttırdırfı dusmesıne ragmen yenı geldım endokrınden bebegın ıhtıyacı artıcakmış cunkı buyudugunden oyle bes gun tam ıkı gun bır bucuk ıcıcem oyle ayarladı
Cook düşük hemde hemen 50 mg levetron kullan ve sabah ac karnına bı saatte bısey yeme bnmde 6 ydı ve şimdi 2.50 oldu 3 ayım doldugu ıcın deger dustugu halde ılacın dozunu arttırdı endokrıne sevk al sonrasında devlete rzndevusuz gıdıyosun danışmadan endokrın ıcın gebeyım demen yeterlı barkod alıp 65 yas ustu ve gebeleere ozel sıra bıle beklemeden içerı gırıyosun tmmmı tek yapman gereken sevk al 45 gunde bır endokrıne randrvusuz hoop gırıs yapıyosun hamıle oldugun ıcın
Canım çok teşekkürler. Sonunda bir endokrinci bulabildim. İlaç içip gitmiştim değerim 3 çıktı. 50mga yükseltti ilaç içip gittiğim için. 3 hafta sonra tekrar görüneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?