merhaba kızlar 7 haftalık hamileyim bugün doktora gittim bebeğimin kalp sesini dinledim lakin tsh değerim 4,37 çıkmış, gebelikte 2,5 sınırmış , doktor letvorin 50 mg verdi. Bir ay kullanıcağım, tekrardan test yapacak. Böyle bir durumda karşılaşanlar lütfen yazabilir mi ? Tedirginim
Degrrin cok yuksek degil korkma max 2 haftaya duzene girer 5 aya kadardi sanirim bebek annenin tiroidlerinden beslendigi icin yeterli olmuyo ve bu deger yukseliyo korkma doktorun dogru ilaci baslamis
İlk gebeliğimde 5 ti değerim hemen eutrox başladık. Gebeliğim bitene kadar devam ettim. İlacı mutlaka yemek yemeden yarım saat önce almalısın ve asla aksatmaman Laz'ım eğer aksatırsan bi hafta yeni iyileşme sürecine gidiyormuş bi haftada anca etki gösteriyormuş. Eğer düZgün kullanırsan hiç bi sıkıntı olmaz. Doğumdan sonra değerim bi daha hiç artmadı. Bi ara hamilelik zamanımda ilacın mg nı arttırdık hafif yine artış olmuştu. Sonra yine düzene girdi. Ama mutlaka her ay kan aldılar bunun için
merhaba kızlar 7 haftalık hamileyim bugün doktora gittim bebeğimin kalp sesini dinledim lakin tsh değerim 4,37 çıkmış, gebelikte 2,5 sınırmış , doktor letvorin 50 mg verdi. Bir ay kullanıcağım, tekrardan test yapacak. Böyle bir durumda karşılaşanlar lütfen yazabilir mi ? Tedirginim
Bu başlığı görmeden aynısını açmışım az önce. Bana gebeliğimi öğrendiğim zaman sağlık ocağında yapmışlardı testleri tsh 4.1 çıkmıştı doktora giderken testlerle birlikte gittim doktor bir daha kan testi yaptırmadı tsh yle ilgili bir şey de demedi ben sonradan öğrendim 2 civarı olması gerektiğini doktoru arayıp soracağım olmazsa başka bir doktora gideceğim önemliymiş çünkü
Bu başlığı görmeden aynısını açmışım az önce. Bana gebeliğimi öğrendiğim zaman sağlık ocağında yapmışlardı testleri tsh 4.1 çıkmıştı doktora giderken testlerle birlikte gittim doktor bir daha kan testi yaptırmadı tsh yle ilgili bir şey de demedi ben sonradan öğrendim 2 civarı olması gerektiğini doktoru arayıp soracağım olmazsa başka bir doktora gideceğim önemliymiş çünkü
Naptınız arkadaşlar tsh yüksek çıktı bende 5+4 hamileyim aynen sağlık ocağında hamile olduğumu öğrendiğinde 4 çıktı sonra kadın doğumcu başka yerden test istedi 5,67 çıktı dün endokrine gittim orada yine test 3,51 çıktı neden bu kadar farklı çıkıyor hiç anlamadım bugün eurhyrex 25 mg başladm ya bide antikorlara bakıldı mı sizin