- Emoji Skoru
- 131
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi yakamozz14
-
Değerin normal ama gebe kalman için daha düşük olması gerekiyor. Başka bir doktordan da görüş al bence.Kızlar 10 günü aşkındır adet olmadım dün gittim test verdim bugün sonuçlar çıktı. Tsh değerim 3.12 çıktı doktor gebe kalmayı zorlaştırır dedi 2.5 olması lazımmış. Lahana ve dereotu yeme dedi. Lütfen yardımcı olun doktor gözümü korkuttu ilaç tedavisi istedim önce perhiz yap dedi sizce dahiliyeye gideyim mi bidaha baksın triodime yoksa bekleyeyim mi?
Kızlar 10 günü aşkındır adet olmadım dün gittim test verdim bugün sonuçlar çıktı. Tsh değerim 3.12 çıktı doktor gebe kalmayı zorlaştırır dedi 2.5 olması lazımmış. Lahana ve dereotu yeme dedi. Lütfen yardımcı olun doktor gözümü korkuttu ilaç tedavisi istedim önce perhiz yap dedi sizce dahiliyeye gideyim mi bidaha baksın triodime yoksa bekleyeyim mi?
Endokrine yonlendirmedi mi acaba ? onların alanı bu bı baksalar daha iyi olur.Kızlar 10 günü aşkındır adet olmadım dün gittim test verdim bugün sonuçlar çıktı. Tsh değerim 3.12 çıktı doktor gebe kalmayı zorlaştırır dedi 2.5 olması lazımmış. Lahana ve dereotu yeme dedi. Lütfen yardımcı olun doktor gözümü korkuttu ilaç tedavisi istedim önce perhiz yap dedi sizce dahiliyeye gideyim mi bidaha baksın triodime yoksa bekleyeyim mi?
Hayır ilaç bile vermedi düşebilir 3 ay sonra kontrole gel dedi. Lahana yeme dedi dereotu ye dedi yukarıda yanlış yazmışım. Serbest T4 1.47 Serbest T3 3.04 çıktı. Daha önce demirime baktırmak için gitmiştim o zaman normaldi hepsi Tsh birden yükselmiş anlamadım. Sizce dikkat etmeyle düşer mi ? Bu değerle hiç mi kalamam moralimi çok bozdu
[/QUOTbeklemek istemiyorum diyorsan ilaç kullan hemen düşer benimde o civarlardaydi hemen düşürdü bir ay sonrada tüp bebek yaptırdım.Benim degerimde senin civarlarındaydi ayrıca ben lahana ve dereotuda yemem hiç o kadar da yükseleceğini düşünmüyorum
Merhaba ne dediler size gittiniz miHayır ilaç bile vermedi düşebilir 3 ay sonra kontrole gel dedi. Lahana yeme dedi dereotu ye dedi yukarıda yanlış yazmışım. Serbest T4 1.47 Serbest T3 3.04 çıktı. Daha önce demirime baktırmak için gitmiştim o zaman normaldi hepsi Tsh birden yükselmiş anlamadım. Sizce dikkat etmeyle düşer mi ? Bu değerle hiç mi kalamam moralimi çok bozdu
Canım bence başka doktora git benim 2.94 ken bile dahiliye doktorum bana gebe kalmak istiyorsan 2.5 in altına bile inebiliriz diyerek bana ilaç vermişti düzenli kullanmadım ama ilk kullanımda bile 10 15 kullanımda diyim sabah akşam olarak toplam değerim hemen normale döndü bence başka doktora git gebe kalmak istediğini belirt amaKızlar 10 günü aşkındır adet olmadım dün gittim test verdim bugün sonuçlar çıktı. Tsh değerim 3.12 çıktı doktor gebe kalmayı zorlaştırır dedi 2.5 olması lazımmış. Lahana ve dereotu yeme dedi. Lütfen yardımcı olun doktor gözümü korkuttu ilaç tedavisi istedim önce perhiz yap dedi sizce dahiliyeye gideyim mi bidaha baksın triodime yoksa bekleyeyim mi?
3.12 benim dün dahiliye doktoruma gittim 25 mg levotiron verdi canım 1 ay kullan gel dedi. İlacı ikiye bölüp kullan dedi tam içmiyorum benCanım bence başka doktora git benim 2.94 ken bile dahiliye doktorum bana gebe kalmak istiyorsan 2.5 in altına bile inebiliriz diyerek bana ilaç vermişti düzenli kullanmadım ama ilk kullanımda bile 10 15 kullanımda diyim sabah akşam olarak toplam değerim hemen normale döndü bence başka doktora git gebe kalmak istediğini belirt ama
Peki hamileyken kullandın mı ilacıo sirada tsh 5.2yken hamile kalan ben:)
Canım dün gittim dahiliye doktorum verdi 25 mg kullanmaya başladım 1 ay sonra kontrolüm var. Herhangi bi yan etkisi oldu mu ilacın ? 1 ay gebe kalma dedi bana dahiliyeciCanım benim de aynısı oldu… 3.8di değerim bana gebe kalmanı zorlaştırmaz zaten değerin normal dedi ama 2,5 altında olması gerektiğini söyledim ben de bunu bana söyleyen kadın doğum doktoruydu zaten hamile kaldığın zaman gebelik şekerinden ötürü tiroit ilacı verdiğini söyledi doktor sonra ben de çıktım dahiliyeden randevu aldım başka bir doktorla görüştüm o da başta pek verme taraftarı değildi diyet yap falan dedi düşer otomatik dedi ben inatlı isteyince gebelik düşündüğümü hastanenin bana uzak olduğunu sürekli gelip gidemeyeceğimi söyledim zaten hamile kalırsam eğer o kullanacağımı söyleyince tamam o zaman düşük miligram da vereyim dedi 25 mg ama ben bir adetini içiyorum ilaç daha bitmedi az kaldı o zaman gidicem tekrar umarım ilacı tekrardan bana yazar
tabii tabiiPeki hamileyken kullandın mı ilacı
Canım ben 1 ayı geçti valla gitmedim ilaç bitince gidicem ben gayet gebelik için çalışmalara devam ediyorum sana neden gebe kalma dedi ki anlamadım , yan etkisi yok sadece büyük tuvaleti daha da kolaylaştırdı sankiCanım dün gittim dahiliye doktorum verdi 25 mg kullanmaya başladım 1 ay sonra kontrolüm var. Herhangi bi yan etkisi oldu mu ilacın ? 1 ay gebe kalma dedi bana dahiliyeci
Canım benim arkadaşım hamile ve kullanıyor tiroid ilacı düşüğe sebep olmuyor sadece doktorlar kontrol altında tutuyor yükselirse değerin bebeğe zararı var yani kullanmak gerekli diyebiliyorumPeki hamileyken kullandın mı ilacı
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın. Bulursam alırım arkadaşım. Dereotu ye dedi doktor. Bide 2 3 aydır deniyoruz çocuk acaba bu değer yüksek diye mi olmadı acabatabii tabii
5.2 cikinca en dusuk dozda e ile baslayan ilaci yazdi, zaten o ay hamile kaldim.
hala iciyorum duzenli de kan testi veriyorum. ilacin gebelere bir zarari yok. kan testime gore yine artarsa dozunu yukseltebileceklerini soylediler, haptan sonra simdiye kadar en cok 3.5 cikti ikinci trimesterda ama hala ayni dusuk dozu kullaniyorum.
hic stres yapma, endise etme. bulabilirsen brezilya cevizi ye günde 1 ya da 2 tane
Bende kullanıcam 1 ay sağlık ocağındaki doktora kalsa 2 3 ay sonra kontrole gel diyet yap yeter dedi değişik kadın zaten. Dahiliye doktorum çok iyi sağolsun hemen verdiCanım benim arkadaşım hamile ve kullanıyor tiroid ilacı düşüğe sebep olmuyor sadece doktorlar kontrol altında tutuyor yükselirse değerin bebeğe zararı var yani kullanmak gerekli diyebiliyorum