- Emoji Skoru
- 131
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi yakamozz14
-
Metabolizmayı hızlandırıyormuş galiba. 1 ay gebe kalma dedi anlamadım kiCanım ben 1 ayı geçti valla gitmedim ilaç bitince gidicem ben gayet gebelik için çalışmalara devam ediyorum sana neden gebe kalma dedi ki anlamadım , yan etkisi yok sadece büyük tuvaleti daha da kolaylaştırdı sanki
yoo birkac ay olmamasi cok normal. ilk 6 ayda bebek olma ihtimali %60Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın. Bulursam alırım arkadaşım. Dereotu ye dedi doktor. Bide 2 3 aydır deniyoruz çocuk acaba bu değer yüksek diye mi olmadı acaba
Ya doktordan doktora değişiyor işte herkes bi farkl ısöylüyor bende ilaç bitmeye yakın randevu alıp gideceğimBende kullanıcam 1 ay sağlık ocağındaki doktora kalsa 2 3 ay sonra kontrole gel diyet yap yeter dedi değişik kadın zaten. Dahiliye doktorum çok iyi sağolsun hemen verdi
Senin şuan kaç değer?Ya doktordan doktora değişiyor işte herkes bi farkl ısöylüyor bende ilaç bitmeye yakın randevu alıp gideceğim
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. İçimi rahatlattın. Sana da hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini bize de nasip etsin en hayırlı zamandayoo birkac ay olmamasi cok normal. ilk 6 ayda bebek olma ihtimali %60
oyle ilk seferde bebegi tutturmak falan şans işi:)
hic olmuyor diye dusunme, vakti daha gelmemistir. bana doktor neler demisti 0.27 amh degerim var. normalde 0.8i bile dusuk rezerv diye tupbebege yonlendiriyorlar, devlet rapor cikartiyor 1in altina, dusun benimki 0.27
ama gelecegi varmis geldi bebegim.
hic icini karartma, strese girme. paketli gidalari , beyaz unu vs cikart evinden - saglikli beslen, keyfine bak stresten uzaklas, gelir zaten.
o kadarcik tiroidden birsey olmaz. doktorlarin felaket senaryolarina cok da takilmamak lazim
Telrar baktırmaya gitmedim canım 1 buçuk ay olduSenin şuan kaç değer?
Merhaba değeriniz düştü mü? Benim de değerim yükselmiş zaten kullanıyordum ama geçe. temmuzda bebeğimi kaybettim ondan sonra yükseldi hala düşüremedim, normalde ilaca başlayınca 4-6 haftada düşüyor.Kızlar 10 günü aşkındır adet olmadım dün gittim test verdim bugün sonuçlar çıktı. Tsh değerim 3.12 çıktı doktor gebe kalmayı zorlaştırır dedi 2.5 olması lazımmış. Lahana ve dereotu yeme dedi. Lütfen yardımcı olun doktor gözümü korkuttu ilaç tedavisi istedim önce perhiz yap dedi sizce dahiliyeye gideyim mi bidaha baksın triodime yoksa bekleyeyim mi?
Hayır kalmadan ve gebelik boyunca tsh ım iyiydi zaten 2-2buçuk yıldır kullanıyorum, doğumdan sonra yükseldiAğustosun ilk haftası kontrolüm var 25 mg verdi ama 1 tane ilacı ikiye bölüp içiyorum. Başınız sağolsun. Tsh yüksekken mi hamile kaldınız
Bana dediğim dozda verdi 1 ay kullan gel dedi 3.12 idi başladığımda 2.5 a düşer inşallah. Gebe kalma bu ay korun dedi. Aklıma o takıldı. Gebeyken bu ilaç kullanılıyor diye biliyorum. Gebe kalmam da ne gibi sıkıntı olabilir kiHayır kalmadan ve gebelik boyunca tsh ım iyiydi zaten 2-2buçuk yıldır kullanıyorum, doğumdan sonra yükseldi
Daha da düşer 2lere falan gelir sizinki ilk defa kullanıyorsanız. Gebeyken kullanılıyor ama o hani değeriniz düştüğünde daha sağlıklı iken gebe kal manasında demiştir. ben zaten kesinlikle zorlaştırdığına inanıyorım inşallah düşünce kalırsınız. Bazıları tolare edebiliyor 4-5lerdeyken de kalıyor ama ben şahsen iki gebelik geçirdim ikisinde de 2ye düştüğü ay kalabildim. Herkesin bünyesi farklı.Bana dediğim dozda verdi 1 ay kullan gel dedi 3.12 idi başladığımda 2.5 a düşer inşallah. Gebe kalma bu ay korun dedi. Aklıma o takıldı. Gebeyken bu ilaç kullanılıyor diye biliyorum. Gebe kalmam da ne gibi sıkıntı olabilir ki
Acaba ondan mı olmadı 2 3 aydır ya. İlk defa kullanıyorum arkadaşım evetDaha da düşer 2lere falan gelir sizinki ilk defa kullanıyorsanız. Gebeyken kullanılıyor ama o hani değeriniz düştüğünde daha sağlıklı iken gebe kal manasında demiştir. ben zaten kesinlikle zorlaştırdığına inanıyorım inşallah düşünce kalırsınız. Bazıları tolare edebiliyor 4-5lerdeyken de kalıyor ama ben şahsen iki gebelik geçirdim ikisinde de 2ye düştüğü ay kalabildim. Herkesin bünyesi farklı.
Benim ilk düşüğümde 7 ay olmadı tsh 2ye düştüğü ilk ay olduAcaba ondan mı olmadı 2 3 aydır ya. İlk defa kullanıyorum arkadaşım evet
Kızlar 10 günü aşkındır adet olmadım dün gittim test verdim bugün sonuçlar çıktı. Tsh değerim 3.12 çıktı doktor gebe kalmayı zorlaştırır dedi 2.5 olması lazımmış. Lahana ve dereotu yeme dedi. Lütfen yardımcı olun doktor gözümü korkuttu ilaç tedavisi istedim önce perhiz yap dedi sizce dahiliyeye gideyim mi bidaha baksın triodime yoksa bekleyeyim mi?
Çok saçma söylüyor benim 4.12 ydi mart ayından beri tiroit ilacı kullanıyorum ve benimkisi normalde yediden dörde düştüğünde hiç zor olmayacağını söylemişti doktor değer altı iken evet zordur ama dört olması ya da seninkinin altında olması bir şey ifade etmiyor hatta bunu normal sınırlarda kabul ediyorlar ama yine de farklı bir doktora görünmekte fayda var benim şu anda ilaç kullandığım için 1.7’ye düştü böyle kalması yani 2:30’un altına olması tabii ki daha iyi ama bazı doktorlar umursamadıkları için üç değeri normal kabul ediyor ama yine gebe kalabiliyorsun yani sadece yumurtanın kalitesini değiştiriyor bir de kesinlikle peşine düş yani çünkü bu giderek daha da yükseliyor özellikle kilo alımına bağlı bile değişiyor yani ben bu durumu yaşadığım için bir senedir bununla uğraşıyorum kesinlikle düşürmeye bakKızlar 10 günü aşkındır adet olmadım dün gittim test verdim bugün sonuçlar çıktı. Tsh değerim 3.12 çıktı doktor gebe kalmayı zorlaştırır dedi 2.5 olması lazımmış. Lahana ve dereotu yeme dedi. Lütfen yardımcı olun doktor gözümü korkuttu ilaç tedavisi istedim önce perhiz yap dedi sizce dahiliyeye gideyim mi bidaha baksın triodime yoksa bekleyeyim mi?
Dahiliye doktoru buldum bitane ona gittim 3.12 baktı Levotiron 25 mg verdi ilacı yarım iç dedi 1 ay sonra kontrol var dediÇok saçma söylüyor benim 4.12 ydi mart ayından beri tiroit ilacı kullanıyorum ve benimkisi normalde yediden dörde düştüğünde hiç zor olmayacağını söylemişti doktor değer altı iken evet zordur ama dört olması ya da seninkinin altında olması bir şey ifade etmiyor hatta bunu normal sınırlarda kabul ediyorlar ama yine de farklı bir doktora görünmekte fayda var benim şu anda ilaç kullandığım için 1.7’ye düştü böyle kalması yani 2:30’un altına olması tabii ki daha iyi ama bazı doktorlar umursamadıkları için üç değeri normal kabul ediyor ama yine gebe kalabiliyorsun yani sadece yumurtanın kalitesini değiştiriyor bir de kesinlikle peşine düş yani çünkü bu giderek daha da yükseliyor özellikle kilo alımına bağlı bile değişiyor yani ben bu durumu yaşadığım için bir senedir bununla uğraşıyorum kesinlikle düşürmeye bak
Şöyle söyliyim ben ilk baştan benimkisi dokuzken 50 miligramla başladım 3.37’ye düşmüştü sonra 25 mg devam etti aile hekimim sonra baktım ki düştü diye de pek umursamadım sonra bıraktım ilacı bu sefer meğerse yine yükselmiş giderek daha da kilo almaya zaten gebelik konusunda da bayağı bir dert ediniyorum kendimi sonra ilacı bıraktım yediye kadar yükseldi şimdi yine ilaç kullanıyorum şu anda 1.7’ye düştü ben de gebelik için bekliyorum ama bir tek buna bağlıyorlar en son doktor sen gebe kalamazsın kabız olursun kilo veremezsin diye korkutmuştu ama çok şükür yani ilacı düzenli kullandığında çok rahatlıkla 25 mega devam ettiğinde değerin tamamen düşecek düzene girecek yani Ben ilaç kullandığım halde şu anda aşılama yaptırdım sadece buna bağlıyorum yani tek etkenim buDahiliye doktoru buldum bitane ona gittim 3.12 baktı Levotiron 25 mg verdi ilacı yarım iç dedi 1 ay sonra kontrol var dedi