TSH değerinin önemi

prensim1975

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
506
225
63
35
Bülent bey tekrar Merhaba, benim TSH degerim 3,5 endokrinoloji dr gittim
anti tpo :132 ( olmasi gereken <34 )
anti tg değerlerim : 341 ( olmasi gereken 0-115 )
Testosteron: 0,42
Vitamin D : 19,18
Insulin (aclik):21,17

Üçüncü denemende 5 haftalik bebegimi kaybetme sebebim TSH degerim in olması olabilir mi,kan pıhtılaşma testi yaptırdım henüz çıkmadı TSH degerim in dusmesi için ilaç kullanıyorum şimdi yeni tedavi için TSH degerim in düşmesini beklemem gerekiyor mu yoksa hemen baslamasam ilaçlarıma devam etsem sorun olur mu,şimdiden çok tsk , ilginiz beni çok mutlu etti allah ne muradına varsa versin,en kısa zaman da görüşmek üzere

Bülent bey tekrar Merhaba, benim TSH degerim 3,5 endokrinoloji dr gittim
anti tpo :132 ( olmasi gereken <34 )
anti tg değerlerim : 341 ( olmasi gereken 0-115 )
Testosteron: 0,42
Vitamin D : 19,18
Insulin (aclik):21,17

Üçüncü denemende 5 haftalik bebegimi kaybetme sebebim TSH degerim in olması olabilir mi,kan pıhtılaşma testi yaptırdım henüz çıkmadı TSH degerim in dusmesi için ilaç kullanıyorum şimdi yeni tedavi için TSH degerim in düşmesini beklemem gerekiyor mu yoksa hemen baslamasam ilaçlarıma devam etsem sorun olur mu,şimdiden çok tsk , ilginiz beni çok mutlu etti allah ne muradına varsa versin,en kısa zaman da görüşmek üzere
Merhabalar : tsh degerınız normal sınırlar ıcerısınde ancak son calısmalar gebelıkte tsh degerının 2.5 ve altına cekılmesı yönünde . Tiroıd hormonlarında ileri düzeyde bozukluk olması durumunda olumsuz gebelık sonuclarına yol acabılır ancak sızın degerlerınızde tedavıyı ertelemeye gerek yoktur. tiroıd ılacınızı kullanarak yenı bır denemeye baslayabılırsınız . Tabı düşüğe sebebıyet veren dığer durumların ( pıhtılasma panelı - bay ve bayan genetık - hısteroskopı ıle rahım ıcının kontrolu gıbı) arastırılması gerekir.Bol şans dılerım.

Back