Tsh hormonu acil

Arkadaşlar merhaba ben 2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ve bir şey öğrendim Tsh yüksek olursa hamile kalınmıyor diye benim değerim böyle cokmıs gebe kalmama engel mi hangi doktora gitmeliyim Tsh için
Evet tsh engel ama seninki çok yüksek değil ama gebelik istediğin için biraz dusurmen gerek yoğurtla dereotu yiyebilirsin benimki öyle düştü

Sadece tsh ile bebek olmuyo sebebi tiroid diyemeyiz ama dahiliyeye gidip genel bir check up tarzi baktirmakta fayda var. Sizinki cok yuksek degil bence, benim noduller var tiroud ultrasonunda ondan verdi ilac doktor. bir yıl deneyen en sağlıklı ve yumurtlama günlerine denk getiren çiftlerin bebek sahibi olması %25-30.
Henuz uc ay olduysa erken :) ben ekimden beri deniyorum burda uzun sure deneyenler de var. Allah hayirli zamanda nasip edecek İnşallah hepimize🌸
Ben mart 28 de başladım denemeye daha çok yeni diyebiliriz

Dr um proxyfemin takviyesi verdi yumurta kalitesi için hormonları da biraz düzenliyor sanırım bakalım siz de bi arastıeın isterseniz, bir de folibornmyforce duymıstum burada. Onunla hamile kalanlar baya olmuş.
Ama en önemlisi dedigin gibi şu tsh ı düşürmek ya benim de 5.6 çıktı 🥲
Euthyrox verdi dr 25 mg bir ayda ne kadar düşecekse artık
Ya bişey sorabilirmiyim
Benimki de şimdi 5 olmuş ve kaç aylardır saç dökülmesi yaşıyorum az saçım kaldı sizde de oluyirmu bu doktor hap başlandı ve bebek istiyorum birde ama bu saç işi beni mahvediyor

Ya bişey sorabilirmiyim
Benimki de şimdi 5 olmuş ve kaç aylardır saç dökülmesi yaşıyorum az saçım kaldı sizde de oluyirmu bu doktor hap başlandı ve bebek istiyorum birde ama bu saç işi beni mahvediyor
Saç dökülmesi aşırı olmuyor bende dogrusu ben tsh niye böyle yüksek çıktı onu da anlamadım yani herhangi bir belirtim yoktu.

Biz de bebek istiyoruz ilaçlarla hemen düşebilen bi hormonmus Allâh dan. Çarşamba günü tekrar kan vericem ne kadar düştügüne bakılacak bakalım

Kan verdiğinizde yazarmisiniz banada düşmusse değerleriniz .
Bende de ellerim hiç ısınmıyor du ve saç dökülmesi birde bu değer 5 olunca bebekte isteyince kafam karıştı
Saç dökülmesi aşırı olmuyor bende dogrusu ben tsh niye böyle yüksek çıktı onu da anlamadım yani herhangi bir belirtim yoktu.

Biz de bebek istiyoruz ilaçlarla hemen düşebilen bi hormonmus Allâh dan. Çarşamba günü tekrar kan vericem ne kadar düştügüne bakılacak bakalım

Arkadaşlar merhaba ben 2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ve bir şey öğrendim Tsh yüksek olursa hamile kalınmıyor diye benim değerim böyle cokmıs gebe kalmama engel mi hangi doktora gitmeliyim Tsh için
Gebelik elde etmeye engel olmaması için 1,5 civarında tutmamız gerekiyor demişti doktorum üstelik pko da varsa TSH ekstra dikkat gerektirirmiş

Back
X