TSH t3 t4

reyhan__

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
145
29
13
24
Selam, hipertiroidim var ve hamile kaldım sanırım 3 haftalık olacak daha kan veremedim hafta içi vereceğim ve regl üzerinden 9 gün geçti aynı zamanda bircok belirtiyo de yaşıyorum. Tiroid yüzünden bir düşüğüm var ve korkuyorum, bu süreç de ne yapabilirim ne önerirsiniz deneyimi olan var midir

Eklentiler

• 1000014882.webp
    1000014882.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba ben de hipertiroidi ye bağlı graves hastasıyım, tsh degerlerim normal seviyeye geldi ancak trabim yüksek doktor kontrolünde su an gebelik planlaması yaptık tsh t4 degerleriniz nasil su an?

Benimkiler böyle yani oldukça yüksek ama önceden bir hastalığım yoktu ocakta bir düşük yaptım daha o da erken dönem gebelikte ve o düşükten sonra hipertiroidi teşhisi kondu. Türkiye de yaşamıyoruz oradayken yaptım bu tahlilleri ilaca başladık bugün de doktora gittik hamilesin dedi plansız bir gebelik bizde beklemiyorduk ama herkes çok büyük tepkiler veriyor yani Türkiye'nin sağlık sistemine hayran bırakıyorlar. Inanın buradayken en azından deneyimleri olan biri paylassa bende bir akıl alayım diye çok istiyorum doktorunuz ne dedi size

Eklentiler

• 1000014912.webp
    1000014912.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 23
Back
X