Kizlar benim tsh egerlerim 3 ile 4 arasi değişiyor doktor hamile kalmayi zorlastitir demisti bende dahiliye uzmanina gittim ultrosana girdim yani detayli flim cektirtim ve flimde hersey normal cikti ben anlamadim bundan bisey bilgi sahibi olan varsa yada boyle bisey yasayan varsa yorum yazabilir mi ???
Son adet tarihimdi ve tshimin 4.99 olduğunu öğrendim çok uzulmustum hamile kalamam diye ve o ay hamile kaldım yani kalınabilir ben iki aylik evliydim ve hamile kaldim tsh yüksekliğini ogrendigim ay ve şimdi ilacimi içiyorum bi sıkıntı yok çok şükür
Mrb ben haşimoto hastasıyım yani kronik tiroit hamile kaldığımda tsh 7 lerdeydi şuanda 1.20 dr um dengeledi.. Yani hamile kalınabiliyo.Dr filmde nodül varmı diye bakıyor zaten troit bezi az çalıştığında yüksek çıkar oda kan tahliliyle bakılır.Ama sizinki çok yüksek bir değerde değil zaten
Hamile kalinacagi zaman 2 nin altinda istiyorlar drlar. Tsh kadinlik hormonlarini etkiliyor. Ama kalan var o duzeyde. Seninki cok yuksek degil. Ben de tsh dusukken hamile kaldim.