TSH yüksekliği iptal olan transfer

Benim Estrofem kullandigim donemde tiroid ilacima ragmen 6 lara yukselmisti tsh degerim. Dogal transfer oldu sonrakiler progesteron kullandigim zamanlarda tiroid ilac dozumu doktorum yükselttigi için ne kadar artirdi bilemiyorum. Estrofem ostrojen icerikli olduğu için hemen tsh degerini yukseltiyor maalesef.

Benimde iptal oldu şimdi dozu nasıl kullanıcam doktoruma sorucm doğal olacak sadece progesteron ile o çok arttımaz umarım. Sonucunuz nasıl olmuştu doğal transferde umarım rahim kalınlaşması iyi olur

Benim kimyasal ile sonuclandi
Diger transferimde hamilelik haberini aldim ama 23 haftalık erken dogum yaptim , kızım 6 gün yaşadı sadece.

İnşallah cok güzel sonuclar alirsiniz

Benim kimyasal ile sonuclandi
Diger transferimde hamilelik haberini aldim ama 23 haftalık erken dogum yaptim , kızım 6 gün yaşadı sadece.

İnşallah cok güzel sonuclar alirsiniz
Progesteron kullanırken tsh yükselmesi olmuş muydu. Başınız sağ olsun tekrardan Allahım sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah erkene doğumun sebebi neydi

Progesteron kullanırken tsh yükselmesi olmuş muydu. Başınız sağ olsun tekrardan Allahım sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah erkene doğumun sebebi neydi
Amin Allah razı olsun.
Servikal serklaj yapılmıştı12. haftamda hersey yolunda giderken enfeksiyona bagli kese dışarı çıkmış ve akabinde su gelisim olmuştu. 4 gun 75 lik , 3 gun 50 lik ilac kullanırken doktorum 7 gün için 100 luk ilaca başlatmıştı, Estrofem kadar degil belki ama yine de biraz yükselme olmustu

Allah’ım yardımcımız olsun bize de bir evlat nasip etsin 41 yaşındayım 2 seneyi geçti bende de doğal gebelik oldu ama 6. Haftada gelişim durdu 3. Transfer olacakken iptal oldu bir tane genetik bakılmış embriyom var çok şükür aklıma geldi ki baktırmısım tsh yoksa transfer olacaktım tutunmayacaktı büyük ihtimalle diğerleri de bu yüzden tutunmadı çünkü taze transferdi hep tsh yüksekken olmuş demek ki transfer

Amin
Ben de 42 yaşındayim , 9 senelik evliyim, 1 bos gebelik , 3 kimyasal , 19 haftalik düşük ve 1 erken dogumum var. Benim de 1 tane embriyom var , 7 -8 ay sonra transfer düşünüyoruz bakalim.

Rabbim sizin de yardımcınız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…