kızlar hcg 533 çıktı 2 gün önce saglık ocagına baktırdım tsh troid hormonumda 9 çıktı çok yüksek tsh degeri y
üksek olan varmı kadın doguma kısmetse pazartesi gidicem eşimin izni pazartesi ama geçmek bilmiyo günler gebelikten önce folik asitte kullanmadım ayyy çok bunaldım yaa
inşallah saglıklı sıhhatlı bi bebişim olur.tsh yüksek çıkanlar bebeginizin durumu nasıl
kızlar merhaba ben hamile değilim ancak tsh değerim 7.56 bu yüzden gebe kalamıyorum şimdi ultrason çektircem eğer ki bu tedavi edilirse ne kadar sürer ben hemen istiyorum 7 aydır olmadı bebiş... sıkıntılı birsüreç mi...moralim bozuk yaaa düşersehamile kalabilir miyim??
bende 1 aylık hamile iken yaptırdığım kan tahlillerimde tsh:7,4 çıktı.euthrox 50 mg. günde 1 tane kullandım.1 ayda değer düşmeye başladı.şuan 7 aylık hamileyim ve hala kullanıyorum ilacı.değerim tsh : 2 civarı şimdiki durum.
cnm daha çok yenisin benim 3 yıldır olmuyordu tiroid yüzünden ki benim değerler 10-15 falan yani hamile kalmak için 3 ün altında olması gerekiyor değerlerin.benim 3-4 ay boyunca düzene girdi çok şükür ondan sonra hamile kaldım şuan da da 7,5 aylık hamileyim bi kızım olacak inşallah ama hala tiroid değerlerim yüksek geçen hafta yaptırdım 7,90 çıktıama ilacımı düzenli kullanmadım çoğu zaman günlerce kullanmadım
meraba kızlaarr benimde troid sorunum var yani tiroidlerim az çalışıyoöuş bunun için euthyrox 50 mg kullanıyorum bir ay oldu başlayalııı..birde pko var dedi doktorum ama adetlerim çokta düzensiz dğilidir çok şükür arada bi günü geçtiği oluyo sadece..bende kucağıma alabilecekmiyim bebeğimiiii:(((
kızlar hcg 533 çıktı 2 gün önce saglık ocagına baktırdım tsh troid hormonumda 9 çıktı çok yüksek tsh degeri y
üksek olan varmı kadın doguma kısmetse pazartesi gidicem eşimin izni pazartesi ama geçmek bilmiyo günler gebelikten önce folik asitte kullanmadım ayyy çok bunaldım yaa
inşallah saglıklı sıhhatlı bi bebişim olur.tsh yüksek çıkanlar bebeginizin durumu nasıl
ilk önce tebrik ederim canım.
ALLAH kucağına aldığın günleride gösterir inşallah. aynı konuyu bende açmıştım.
yalnız kadın doğuma değil endokrin varsa oraya yoksa dahiliye gitmeni öneririm...
ve kesinlikle vakit kaybetme...
gebelikte tsh tehlikelidir..
ilaç kullanımında normale dönecektir.
şimdiden hayırlı doğumlar.
hadi ya 3 yıl boyunca ilaçkullandın da mı düzelmedi ya da farkına vardıktan sonra ilaca başladın da bi kaç ay sonra mı oldu? ilaca başlayınca hemen düşüşegezmez mi yani ben bu ay başlasam 1 ay içinde normal değerlere gelmez mi
bu arada allah kzıını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hamileyken ihmal etme sakın... allah o günleri bana da göstercek mi yaaa
oflu senle her yerde karşılaşıyoruzzinşallah bizde bebişli olcaz
bu arada benim tsh 7.56 dr bana euthrox 50 mg verdi bu sizceaz mı daha mı fazlakullanılması gerekir 50lik az galiba 6.00 çıkanlar bile 100 mg kullanıyolarda bilgisi olann
oflu senle her yerde karşılaşıyoruzzinşallah bizde bebişli olcaz
bu arada benim tsh 7.56 dr bana euthrox 50 mg verdi bu sizceaz mı daha mı fazlakullanılması gerekir 50lik az galiba 6.00 çıkanlar bile 100 mg kullanıyolarda bilgisi olann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?