• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tsh

Hanımlar merhaba
Tsh değeri gebelikte çok önemli. Ben gebelik düşündüğüm için tahlillerimi yaptırdığımda 4 küsür çıkmıştı doktorda önemli olduğunu söyleyip 25 mg levotiron verdi ancak hamile kalınca bırakmam gerektiğini söyledi bu arada 2 olmuştu tsh ancak 8 haftada kalbi durdu kürtaj oldum doktorumu değiştim doktor tsh değerinin gebelikte daha da arttığını gebeykende kullanmam gerektiğini söyledi. Normalde 25 mg kullanıyordum şimdi 50 mg içmeye başladım yine 3.2 olmuştu tsh bende oldukça tedirginim. Ha tamamen gebelik ondan sonlandı diyemeyiz ama benim doktorum ya kan pıhtı yada tsh yüksekliğinden şüphelenmişti ikisi içinde önlem aldık Rabbim sağlık versin inşallah

Hanımlar merhaba
Tsh değeri gebelikte çok önemli. Ben gebelik düşündüğüm için tahlillerimi yaptırdığımda 4 küsür çıkmıştı doktorda önemli olduğunu söyleyip 25 mg levotiron verdi ancak hamile kalınca bırakmam gerektiğini söyledi bu arada 2 olmuştu tsh ancak 8 haftada kalbi durdu kürtaj oldum doktorumu değiştim doktor tsh değerinin gebelikte daha da arttığını gebeykende kullanmam gerektiğini söyledi. Normalde 25 mg kullanıyordum şimdi 50 mg içmeye başladım yine 3.2 olmuştu tsh bende oldukça tedirginim. Ha tamamen gebelik ondan sonlandı diyemeyiz ama benim doktorum ya kan pıhtı yada tsh yüksekliğinden şüphelenmişti ikisi içinde önlem aldık Rabbim sağlık versin inşallah
Ya iyi bir doktora denk gelmek ne kadar da önemli doktor iç içme demedikçe biz ne yapabiliriz ki denek gibiyiz. Ankarada böyle ilgili doktor varsa tavsiyelere açığım bende benimkide 3 şuan ama 3.5 4 olduğunu da gördüm 1 yıl içinde şimdiki doktorum da önemli değil diyor

Ya iyi bir doktora denk gelmek ne kadar da önemli doktor iç içme demedikçe biz ne yapabiliriz ki denek gibiyiz. Ankarada böyle ilgili doktor varsa tavsiyelere açığım bende benimkide 3 şuan ama 3.5 4 olduğunu da gördüm 1 yıl içinde şimdiki doktorum da önemli değil diyor
Hayır kesinlikle çok önemli onu 2 yapmaya çalışın mutlaka farklı bir doktora gidin. Ben bursada yaşıyorum maalesef Ankara’da doktor bilmşyorum ama burada arama butonuna yazarsanız tavsiyeler göreceksenizdir

doktor bana çocuk ilk haftalarda bu hormondan alır zekasını
O nedenle hamilelikte 2,5 un altına düşmesi gerek her ay kontrol edileceksin dedi 4,8 çıktığı zaman

Peki Tsh ın çok düşük olması da sıkıntılı birsey mi biliyor musunuz? 0.952 li bişi benimki
Evet riskli, hatta yüksekse ilaçla düşüyor fakat düşükse sorun hemen çözülmüyor diye okumuştum.sizin çok düşük değil ama alt sınırlarda takip ettirseniz iyi olur.

Ben yıllardır yüksek olduğu için tedavi görüyorum gebeyken takibim yapıldı bir problem yaşamadım.

tsh 3.34 çıktı bu değerlerle gebe kalan var mı doktor ilaç başladı gebeliğe engel olur mu aklıma takıldı
Merhaba, ben 4 iken hamile kaldim. Ilk öğrendiğimde hapı bıraktım icmedim. Sonra kontrolde doktorum kizdi düşüğe ve zeka geriliğine sebep olabilir dedi. Tekrar basladim

doktor bana çocuk ilk haftalarda bu hormondan alır zekasını
O nedenle hamilelikte 2,5 un altına düşmesi gerek her ay kontrol edileceksin dedi 4,8 çıktığı zaman
Sonrasında düşüş oldu mu 7 haftalık 4.68 benimde korkuyorum

Sonrasında düşüş oldu mu 7 haftalık 4.68 benimde korkuyorum
Bir ay sonra 2,91 e indi ama iki buçuk altı istiyoruz ilk üç ay dedi
Hafta içi 75 lik hafta sonu 50 lik iç dedi yani dozu artırdı şimdi o şekilde devam ediyorum aylık kontrol ediliyor

Bir ay sonra 2,91 e indi ama iki buçuk altı istiyoruz ilk üç ay dedi
Hafta içi 75 lik hafta sonu 50 lik iç dedi yani dozu artırdı şimdi o şekilde devam ediyorum aylık kontrol ediliyor
Benim dozu az aslında sağlık ocağından bi sorucam pazartesi 25 mg verdi ama haftası az diye mi bilmiyorum ki

Kızlar benimde adet gecikti bugün kan verdim 3.12 çıktı Tsh doktor diyet yap düzelir dedi ilaç vermedi sizce dahiliye doktoruna randevu alıp gitsem mi? Aile hekimi vermedi ilaç

Kızlar benimde adet gecikti bugün kan verdim 3.12 çıktı Tsh doktor diyet yap düzelir dedi ilaç vermedi sizce dahiliye doktoruna randevu alıp gitsem mi? Aile hekimi vermedi ilaç
Ben yeni öğrendiğimde doktor yanlış hatırlamıyorsam iki hafta sonra gel ultrasona dediğinde tsh istemişti dahiliye ye yönlendirdi dahiliye doktoru karar verecek ilaç kullanıp kullanmayacağına dedi

Ben yeni öğrendiğimde doktor yanlış hatırlamıyorsam iki hafta sonra gel ultrasona dediğinde tsh istemişti dahiliye ye yönlendirdi dahiliye doktoru karar verecek ilaç kullanıp kullanmayacağına dedi
Ben özel doktoruma attım sonucu o direk verdi dahiliye randevusu da bulamadım yakın zamanda yok ama kullanılan bi ilaç sanırım herkeste nerdeyse aynı ilaç var doz ayarımı artık duruma göre değiştirir sanırım

Kadın doğuma gitmedim aile hekimine kan verdim orda öğrendim. Hemen ilaca gerek yok ara sıra oynar böyle stresten bile olabilir dedi. Diyet verdi 3 ay sonra kontrol dedi

Back
X