benım tedavım kısa protokoldu büyük ihtimalle sizinde öyle olcak adetin 2veya 3.günü başlanıyor yumurtaların gelişimine göre ilaç parası ve süre belirleniyor benım 9 gün sürdü iğne kullanmam 1400 gbi ilaçlar 5kez E-2 testleri istediler 350ytl 3500de tüp bebek tuttu beşiktaş jınemedde yaptırdım zaten sitelerinde var detaylı bakabılırısın hayırlı olsun...
CANIM TOPLAM 5 250 LİRAMI TUTTU CANIM İÇİNDE Assisted Hatching DE VARMI
mrb gunay öncelikle hakkında hayırlısı diyelim,bu ay bende tedaviye başlıyorum inş aksilik olmazsa memorial hastanesi bana çok yakın evden gözüküyo o derece bende önce düşündüm oraya gitmeyi ama vazgeçtim çünki çok pahalı biyer ilaçlar dahil 7 8 bini buluyo iyi bi hastane fakat pahalı geldi bana bende ist tüp bebek merkezini tercih ettim orasıda çok iyi, tabi herşey kısmet artık, hastanenin çok iyi olmasıda yetmiyor bi yerde inş bu yıl anne oluruz hepimizMerhaba arkadaşlar.Ben mart ayı için tüp bebek yaptırmak istiyorum.Kendim Azerbaycan/baküden gelicem.İnternette inceledim.Merkezlerin tüp bebek fiyatlarını öğrendim.Ama galiba bu fiyatlara kullanılan ilaçların ücreti dahil değildir.mesela Memorial hastanesine sordum böğle cevapladılar.Tedavi ücreti 1900 EURO+ ilaçlar + doktor muayene ücreti (190 TL)+ laboratuar tetkikleri.
Arkadaşlar ben daha yeniyim ilk deya yaptıracağım fiyatlardan pek haberim
yok.Acaba kullanılan ilaçların maliyyeti ne kadarmış?
benım tedavım kısa protokoldu büyük ihtimalle sizinde öyle olcak adetin 2veya 3.günü başlanıyor yumurtaların gelişimine göre ilaç parası ve süre belirleniyor benım 9 gün sürdü iğne kullanmam 1400 gbi ilaçlar 5kez E-2 testleri istediler 350ytl 3500de tüp bebek tuttu beşiktaş jınemedde yaptırdım zaten sitelerinde var detaylı bakabılırısın hayırlı olsun...
Canım 7 - 8 bin yani TL mi dolarmı ?mrb gunay öncelikle hakkında hayırlısı diyelim,bu ay bende tedaviye başlıyorum inş aksilik olmazsa memorial hastanesi bana çok yakın evden gözüküyo o derece bende önce düşündüm oraya gitmeyi ama vazgeçtim çünki çok pahalı biyer ilaçlar dahil 7 8 bini buluyo iyi bi hastane fakat pahalı geldi bana bende ist tüp bebek merkezini tercih ettim orasıda çok iyi, tabi herşey kısmet artık, hastanenin çok iyi olmasıda yetmiyor bi yerde inş bu yıl anne oluruz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?