Tüb bebek işleminde kullanılan ilacların fiyat listesi

DrGunay

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
2.270
9
316
Diğer
Merhaba arkadaşlar.Ben mart ayı için tüp bebek yaptırmak istiyorum.Kendim Azerbaycan/baküden gelicem.İnternette inceledim.Merkezlerin tüp bebek fiyatlarını öğrendim.Ama galiba bu fiyatlara kullanılan ilaçların ücreti dahil değildir.mesela Memorial hastanesine sordum böğle cevapladılar.Tedavi ücreti 1900 EURO+ ilaçlar + doktor muayene ücreti (190 TL)+ laboratuar tetkikleri.
Arkadaşlar ben daha yeniyim ilk deya yaptıracağım fiyatlardan pek haberim
yok.Acaba kullanılan ilaçların maliyyeti ne kadarmış?

şu anda benim tedavim herşey dahil 4.5 milyar testler, ilaçlar bide embriyoya lazerle bi işlem yapıyolarmiş adını unuttum şimdi oda dahil bu fiyata

benım tedavım kısa protokoldu büyük ihtimalle sizinde öyle olcak adetin 2veya 3.günü başlanıyor yumurtaların gelişimine göre ilaç parası ve süre belirleniyor benım 9 gün sürdü iğne kullanmam 1400 gbi ilaçlar 5kez E-2 testleri istediler 350ytl 3500de tüp bebek tuttu beşiktaş jınemedde yaptırdım zaten sitelerinde var detaylı bakabılırısın hayırlı olsun...

CANIM TOPLAM 5 250 LİRAMI TUTTU CANIM İÇİNDE Assisted Hatching DE VARMI

Drgünay eğer türkiyeyi düşünüyorsan ben sımyrnadan çok memnunum tavsiye ediyorum konaklama imkanıda var istersen özel mesajlardan sana tel vereyim ara ayrıntıları öğren belki sen yurt dışından gelceğin için daha fazla yardımcı olurlar

hmm.Anladığım kadarıyla üzerimde tüp bebek için 5000-6000 usd götürürsem yeterli değilmi?
Bu arada ben Memorialde Semra Kahramana yaptırmayı düşünüyorum arkadaşlar.

özel mesajların açık değil aç istersen ben telefon vercem sana sen ararsın kendin konuşursun merak ettiklerini sorarsın sımyrna izmirde ve çok iyi bi merkez sadece doktor değil aynı zamanda pıskolok görevide yapıyolar kendini çok rahat hissediyosun canım

çok teşekkür ederim canım..Ben İzmiri çok bilmiyorum ama İStanbulda tanıdıklarımız var o yüzden oraya gitmeyi düşünüyorum.Ama yinede ilgi gösterdiyin içib çok tesekkür ederim Elifcim..

CANIM TOPLAM 5 250 LİRAMI TUTTU CANIM İÇİNDE Assisted Hatching DE VARMI

ewt benım işlemlerin ewt eşimede m.tese yapıldı 1800 ytl de embriyo dondurmada 450ytl şimdilik bukadar harcadım bakalım assisted Hatchıngı bilmiyorum canım yaptılarmı? söylemedı dr.um ama senn nekadara mal oldu toplam

assisted Hatchıng EMBRİYOLARI LAZERLE TEMİZLİYOLAR DAHA KOLAY RAHİME BOŞALIP GÖMÜLÜYO BUDA GEBE KALMA ŞANSINI ARTTIRIYO BANA 600 LİRAYA HİSTERESKOPİ YAPILDI 4 BUÇUK MİLYARDA HERŞEY DAHİL TÜP BEBEK YAPILDI BİZİM SIPERMLERDE SORUN YOK

Canım tüp bebek öncesi sizde bazı kan tetkikleri de yapıtılarmı?Hepatitler,hormonlar,Hsg falan?Eger yaptıylarsa adetin kaçıncı günü bu işlemler uygulanıyor?
Yani ben adetimden 3 gün önce gelirsem yeterli değilmi yani ön görüşmeyi adetimden 3 gün önce yapsam olurmu?

Bizim adetin 3. Günü yapıldı bide adetin 21. Günü testler yapılıyo sen tedavi olcağın merkezi ara bu konuda sana yardımcı olurlar

mrb gunay öncelikle hakkında hayırlısı diyelim,bu ay bende tedaviye başlıyorum inş aksilik olmazsa memorial hastanesi bana çok yakın evden gözüküyo o derece bende önce düşündüm oraya gitmeyi ama vazgeçtim çünki çok pahalı biyer ilaçlar dahil 7 8 bini buluyo iyi bi hastane fakat pahalı geldi bana bende ist tüp bebek merkezini tercih ettim orasıda çok iyi, tabi herşey kısmet artık, hastanenin çok iyi olmasıda yetmiyor bi yerde inş bu yıl anne oluruz hepimiz

merhaba tulin,bende jinemed'de tedavi gördüm şuan 8 haftalık hamileyim.doktorun kim?

Canım 7 - 8 bin yani TL mi dolarmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…