Tüb bebek işleminde kullanılan ilacların fiyat listesi

DrGunay bende Memorıal da tedavi görüyorum ve çok memnunum.Bu 2. denemem 1. denememde tuttu fakat 19 haftalıkken kaybettim.Şimdi dondurulmuş embriyolar transfer edildi yarın test yaptırıp sonucu öğreneceğim.Benim tedavim geçen yıl 6 Bin liraya yakın tuttu.şimdi ise embriyo transferi için 800 euro ödedim.ayrıca muayene parasını birkereye mahsus veriyorsun daha sonraki muayenelerde ücret ödemiyorsun.

Bilgin için çok teşekkür ederim canım.Allah yardımcımız olsun.İnşallah hamiş kalırsın canım...

Canım 7 - 8 bin yani TL mi dolarmı ?

7. 8 bin tl canım yani o civarlarda, birde sana şunu tavsiye edebilirim bazı tahlillerini oturduğun yerdede yaptırabilirsin sadece adetli yapılacakları burada yaptırırsın gideceğin hastaneyle konuş tahlillerin ismini al yaptırabileceklerini orada yaptır ben çoğunu devlette yaptırdım,

Sayın Günay Cebrayilova,
Tüp bebek tedavisi öncesi sizden Prolaktin, TSH, Serbest T4, Hbs Ag, Anti HCV, HIV, Hemogram tetkiklerini, eşinizden ise Hbs Ag, Anti HCV, HIV tetkikleri gereklidir.
Eşinizin sperm testini merkezimizde yaptırmanızı istiyoruz. Size ait geçmişte yaptırdığınız tüm tetkikleri gelirken yanınızda getiriniz. HSG şart değil. Adetin 2. günü sabah bizde olacak şekilde randevu alıp gelebilirsiniz. Embriyo transferinden 1-2 gün sonra İstanbul’dan ayrılabilir ve gebeliğiniz oluşursa şayet bulunduğunuz yerde takip ettirebilirsiniz.

Bunlar Memoriaal hastanesinden aldığım cevap canım.Bunları Baküde yaptırıp gelicem.
Öğlesi bir az daha hesaplı olur bence de.
Her şey için çok teşekkür ederim Sefdacım...

Son düzenleme:
rica ederim canım yardımcı olabildiysem sevindim,inş hamile olarak dönersin evine allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bizleride içlerinden eylesin.

bende tedavımı memorıalde gordum. Semra hanım ile. benım hersey dahıl 4500 tl gibi tuttu. ama herkesın ılaç dozu farklı olabıolır. malıyetı bıraz da olsun düşürmen adına çider üyesi olmanı tavsiye ederim. boylelıkle ılk muayenen ücretsiz yapılıyor(ilk muayene 225 tl) ayrıca tedavıde 250 eur indirim uygulanıyor. çider üyeliği 150 tl.
benim ilaçlarım raporla alındıgından ucret bıraz daha uygun oldu. gönlünce olsun ınsallah

Teşekkür ederim canım.Memorialı nasıl buldum?Hangi doktordan randevu alsam acaba?
Ha bir de doktor kendimmi seçiyorum yoksa müsait olanlamı görüştürüyolar?

slm arkadaşlar ben asya bu gün üye oldum siteye benim sorunnlarım siznle ortak tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama nerde yaptıracağıma bir türlü karar veremiyom

canım buna aslında kendin karar vermelisin.Ama ben tedavi gördüğüm hastaneden çokk ama çok memnunum.Alman hastanesini ve Bahçeci kliniğini tavsiye ede bilirim.Doktorum Halit Fırat Erden..
Ama sen yinede bir araştır canım.Kolay gelsin.Bol şanslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…