Tuba Ünsal Koleksiyonun bu elbisesini gören var mı

çok sağoll:) benzer modelin kırmızısı da vardı koleksiyonda bari ona bakıyım, gerçi bu koleksiyonla baloda pişti olma şansım fazla ama napalım artık

çok sağoll:) benzer modelin kırmızısı da vardı koleksiyonda bari ona bakıyım, gerçi bu koleksiyonla baloda pişti olma şansım fazla ama napalım artık

Koleksiyondan ziyade önü kısa arkası uzun elbiselerle pişti olma şansın yüksek
Biliyosun bu sene çok moda tatlım

heheee evet valla:)) ama üstteki pudra rengi payetli elbiseyi çok sevdim umarım bulurum

nerden aldın canım elbiseni ve nasıl merak ettim doğrusu :)) fen edebiyat fakultesi montania da olucak canım (yeni nickim bu)

nerden aldın canım elbiseni ve nasıl merak ettim doğrusu :)) fen edebiyat fakultesi montania da olucak canım (yeni nickim bu)

ben istnbuldan aldım, krem rengi, göğüsten altı saten, uzun, göğüs kısmı tüllü, boyundan eskıtılmış taşla arkaya tutturulmuş, cok sade ve şık bir elbise, aysiradan aldım, ayakkabı olarakta pudra rengi rugan aldım çantası aynı, oda kapalı çarşıdan çanta ve ayakkabı 80 tl tuttu

tarifine göre çok güzel olmuşsundur canım, darısı başıma inş bende bulurum ayakkabı ve çanta çok uygunmuş bende kapalı çarşıya bakiyim canım:))

Selam kızlar,
Ben de erkek arkadaşımın mezuniyeti için elbise arıyorum. Bursa'da nerelerde bulabilirim? Moda evi ya da başka yerler de olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…