Tubbebek ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var

Zehraxxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
1.835
2.063
63
Merhaba arkadaşlar ben 41 yaşındayım 4 yıllık evliyim. Geçen yıl bir başarısız tubbebek denemem oldu kalan 3 embiro donduruldu. Şimdi ben tekrardan tedaviye başlamak istiyorum ama dondurulmuş embirolari mi kullansam yoksa başka yerde sıfırdan mi başlasam bilemedim kafam çok karışık bu konuda sizinde fikrinize ihtiyacım var siz olsanız ne yapardınız? Ayrıca İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz doktor, hastane varmı?

Merhaba, İstanbul tüp bebek merkezi Emre karatekelioğlu'nu tavsiye ederim.
Neden embriyolarınızı kullanma konusunda kararsızsınız?

Merhaba Embriyoloarınız kalitelerini hatırlıyor musunuz. Bence tekrar Opu işlemi süreci biraz uzatabilir sizin için. Tabi kalitelerinden memnun değilseniz o ayrı

Merhaba genetik test yaptirmismiydiniz embriyolara acaba ?

Merhaba, İstanbul tüp bebek merkezi Emre karatekelioğlu'nu tavsiye ederim.
Neden embriyolarınızı kullanma konusunda kararsızsınız?
Bir başarısız deneme olunca umudum kalmadı orda sanki baştan başlasam başka yerde daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Bende o klinikte başka doktordayim zaten

Merhaba Embriyoloarınız kalitelerini hatırlıyor musunuz. Bence tekrar Opu işlemi süreci biraz uzatabilir sizin için. Tabi kalitelerinden memnun değilseniz o ayrı
Kalitesini söylemediler sadece transfer olurken kağıtta transfer edilenlerin 8 ve 6 hucreli olduğu yazıyordu

Yoğunluğundan, sıra beklemekten. Çok sıkılmıştım. Kişiye özel tedavi gibi görmüyordum.
Evet malesef çok yoğun çok bekletiyorlar. İnsan ona da katlanır da keşke pozitif olsaydı bari. Şimdi ne durumdasınız başka yerde tedaviye devam ediyormusunuz?

Ben defalarca opu yaptırdım Aret beyde. Ve hem beklemek hem de defalarca opu ve negatif artık psikolojimi bozmuştu. Diğer embriyolarınız nasıl?
Haklısınız kolay şeyler değil bunlar insanın psikolojisini bozuyor. Embiro kalitesini söylemediler sadece transfer olurken kağıtta transfer edilenlerin 8 ve 6 hucreli olduğu yazıyordu.

Haklısınız kolay şeyler değil bunlar insanın psikolojisini bozuyor. Embiro kalitesini söylemediler sadece transfer olurken kağıtta transfer edilenlerin 8 ve 6 hucreli olduğu yazıyordu.
Sanırım transfer olanlar bunlar. Kalanlar peki?
Normalde embriyolog arayıp embriyo kalitelerini söyler. Size söylemediler mi?

Merhaba inşallah gonlunuzce olur...bende geçen sene yumurta toplama olmuştum...ikisi donduruldu orta kalite denildi...tekrar baslicam sürece transfere korkularim endişelerim var...rabbim hayirlisini versin inşallah

Merhaba inşallah gonlunuzce olur...bende geçen sene yumurta toplama olmuştum...ikisi donduruldu orta kalite denildi...tekrar baslicam sürece transfere korkularim endişelerim var...rabbim hayirlisini versin inşallah
Amin canım inşallah hepimize Allah kolaylık versin hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…