Merhaba, İstanbul tüp bebek merkezi Emre karatekelioğlu'nu tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar ben 41 yaşındayım 4 yıllık evliyim. Geçen yıl bir başarısız tubbebek denemem oldu kalan 3 embiro donduruldu. Şimdi ben tekrardan tedaviye başlamak istiyorum ama dondurulmuş embirolari mi kullansam yoksa başka yerde sıfırdan mi başlasam bilemedim kafam çok karışık bu konuda sizinde fikrinize ihtiyacım var. siz olsanız ne yapardınız? Ayrıca İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz doktor, hastane varmı?
Merhaba genetik test yaptirmismiydiniz embriyolara acaba ?Merhaba arkadaşlar ben 41 yaşındayım 4 yıllık evliyim. Geçen yıl bir başarısız tubbebek denemem oldu kalan 3 embiro donduruldu. Şimdi ben tekrardan tedaviye başlamak istiyorum ama dondurulmuş embirolari mi kullansam yoksa başka yerde sıfırdan mi başlasam bilemedim kafam çok karışık bu konuda sizinde fikrinize ihtiyacım var siz olsanız ne yapardınız? Ayrıca İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz doktor, hastane varmı?
Bir başarısız deneme olunca umudum kalmadı orda sanki baştan başlasam başka yerde daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Bende o klinikte başka doktordayim zatenMerhaba, İstanbul tüp bebek merkezi Emre karatekelioğlu'nu tavsiye ederim.
Neden embriyolarınızı kullanma konusunda kararsızsınız?
Umutsuz olmayın. . Embriyolarınız nasıl? Aret Bey mi doktorunuz?Bir başarısız deneme olunca umudum kalmadı orda sanki baştan başlasam başka yerde daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Bende o klinikte başka doktordayim zaten
Kalitesini söylemediler sadece transfer olurken kağıtta transfer edilenlerin 8 ve 6 hucreli olduğu yazıyorduMerhaba Embriyoloarınız kalitelerini hatırlıyor musunuz. Bence tekrar Opu işlemi süreci biraz uzatabilir sizin için. Tabi kalitelerinden memnun değilseniz o ayrı
Hayır embirolara yaptırmadı doktor sadece eşimle benim genetiklerimize bakıldı onlarda da sorun yokMerhaba genetik test yaptirmismiydiniz embriyolara acaba ?
Evet Aret kamarUmutsuz olmayın. . Embriyolarınız nasıl? Aret Bey mi doktorunuz?
Ok. Ben de ondaydım ve bıraktım.Evet Aret kamar
Hadi ya neden?Ok. Ben de ondaydım ve bıraktım.
Yoğunluğundan, sıra beklemekten. Çok sıkılmıştım. Kişiye özel tedavi gibi görmüyordum.Hadi ya neden?
Evet malesef çok yoğun çok bekletiyorlar. İnsan ona da katlanır da keşke pozitif olsaydı bari. Şimdi ne durumdasınız başka yerde tedaviye devam ediyormusunuz?Yoğunluğundan, sıra beklemekten. Çok sıkılmıştım. Kişiye özel tedavi gibi görmüyordum.
Ben defalarca opu yaptırdım Aret beyde. Ve hem beklemek hem de defalarca opu ve negatif artık psikolojimi bozmuştu. Diğer embriyolarınız nasıl?Evet malesef çok yoğun çok bekletiyorlar. İnsan ona da katlanır da keşke pozitif olsaydı bari
Haklısınız kolay şeyler değil bunlar insanın psikolojisini bozuyor. Embiro kalitesini söylemediler sadece transfer olurken kağıtta transfer edilenlerin 8 ve 6 hucreli olduğu yazıyordu.Ben defalarca opu yaptırdım Aret beyde. Ve hem beklemek hem de defalarca opu ve negatif artık psikolojimi bozmuştu. Diğer embriyolarınız nasıl?
Sanırım transfer olanlar bunlar. Kalanlar peki?Haklısınız kolay şeyler değil bunlar insanın psikolojisini bozuyor. Embiro kalitesini söylemediler sadece transfer olurken kağıtta transfer edilenlerin 8 ve 6 hucreli olduğu yazıyordu.
Hayır söylemediler ben arayıp sorsam söylerler mi acaba?Sanırım transfer olanlar bunlar. Kalanlar peki?
Normalde embriyolog arayıp embriyo kalitelerini söyler. Size söylemediler mi?
Amin canım inşallah hepimize Allah kolaylık versin hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkeseMerhaba inşallah gonlunuzce olur...bende geçen sene yumurta toplama olmuştum...ikisi donduruldu orta kalite denildi...tekrar baslicam sürece transfere korkularim endişelerim var...rabbim hayirlisini versin inşallah
Normalde dondurdukları zaman arıyorlar. Atlamış olabilirler belki. Ararsanız söylerler diye düşünüyorum.Hayır söylemediler ben arayıp sorsam söylerler mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?