Tuğba Özay'dan poşulu fotoğraf açıklaması

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Eski manken ve şarkıcı Tuğba Özay, sosyal medyada kendisinin poşu ve tüfekli fotoğrafının paylaşılması üzerine açıklamada bulundu.
Sitene Ekle
tugba-ozay-dan-posulu-fotograf-aciklamasi-5988424.Jpeg

Eski manken ve şarkıcı Tuğba Özay, sosyal medyada kendisinin poşu ve tüfekli fotoğrafının paylaşılması üzerine açıklamada bulundu.

Özay, “Bu fotoğraf 2008 yılında çekmiş olduğumuz Saddam'ın Askerleri adlı sinema filminden bir kare. Bu fotoğrafın üzerindeki söylem bana ait değil” dedi.

Tuğbay Özay’ sosyla medyadaki bu fotoğrafının üstünde “Kürt diye sevmediğiniz bu insanların karakterlerine kurban olun lan siz” yazıyor.

fft16_mf5988421.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/tugba-ozay-dan-posulu-fotograf/ekonomi/detay/2107880/default.htm

sosyal medyanın herşeyi nasıl çarpıttığının bi örneği, sırf chp li diye yapıldığına eminim
kendisini de pek sevmem, ama doğruya doğru

Sitene Ekle
tugba-ozay-dan-posulu-fotograf-aciklamasi-5988424.Jpeg

Özay, “Bu fotoğraf 2008 yılında çekmiş olduğumuz Saddam'ın Askerleri adlı sinema filminden bir kare. Bu fotoğrafın üzerindeki söylem bana ait değil” dedi.

Tuğbay Özay’ sosyla medyadaki bu fotoğrafının üstünde “Kürt diye sevmediğiniz bu insanların karakterlerine kurban olun lan siz” yazıyor.

fft16_mf5988421.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/tugba-ozay-dan-posulu-fotograf/ekonomi/detay/2107880/default.htm
Bu kadının böyle bir filmi vardı izlemedim ama tanıtımını yaparken görmüştüm

hiç sevmem hiç haz etmem kendisinden ama demek ki alakası olmayan sözleri söylemiş gibi gösterilip başka manalara çekiliyor

Back
X