Tuğçe ışınsu’nun çok büyük psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum..2-3 kitabını aldım okudum..instagram dan takip ettim..fakat bir zaman sonra farkettim ki insanlar teli yüzümüze kapatıyorsunuz çatt diye soru bile soramıyoruz falan yazmışlar..neyse bunları bir süre göz ardı ettim..fakat enerji ile uğraşan sürekli sevgiden bahseden bir insanın davranışları ve tavrı nasıl böyle olabilir diye düşündüm ,,üstelik bu insanlardan para kazanırken,kii bu şekilde davranan devlette bir doktor bile olsa eminim ki hiçbirimiz bir daha gitmeyiz..en son yine biri suratıma tel kapattınız diye yazmış instagram da,,bende kıza yorum yazdım ne yaşadınız diye,neyse kız da anlattı bende teşekkür ederim sevgiler yazdım ikimizi de engellemiş :))bende randevu alıp taa izmirden İstanbul a gitmeyi düşünüyordum halaa saf gibi..dediğim gibi çok büyük psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum..öncelikle lütfen kendisine bir regresyon çalışması yapsın:))Seans ücreti 350 tl diye biliyorum bu arada..illa ki gitmeye kararlıysanız:)Kızlar bu arada İzmirde olan güvenebileceğim regresyon çalışması yapan bir danışman önerilerinize açığım..Sevgiler