Tuğçe Kazaz: ''CHP yüzünden Hristiyan oldum''

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
circles-64.gif

54dd96e00f2ab80bfc89b20e.jpg

Eski model ve şimdi polemikleriyle dikkat çeken Tuğçe Kazaz, Cüneyt Özdemir'in konuğu oldu. Özdemir Kazaz'a geçmişinden neden din değiştirdiğini sordu. Kazaz soruyu ''CHP zihniyeti yüzünden'' diye cevapladı.

video:http://www.cnnturk.com/video/turkiye/tugce-kazaz-chp-yuzunden-hristiyan-oldum

Tuğçe Kazaz 2005 yılında Hristiyan olmuş o dönemde Chp iktidarda bile değil bu kadın neyin kafasını yaşıyor. Evlendiği adamın hiç alakası yok zaten dimi :) bu kadın milletvekilliğine oynuyo sanırım :KK70:

Valla benim de aklıma aynı şey geldi :) yakında adaylığını duyarız gibi sanki :)

circles-64.gif

54dd96e00f2ab80bfc89b20e.jpg

Eski model ve şimdi polemikleriyle dikkat çeken Tuğçe Kazaz, Cüneyt Özdemir'in konuğu oldu. Özdemir Kazaz'a geçmişinden neden din değiştirdiğini sordu. Kazaz soruyu ''CHP zihniyeti yüzünden'' diye cevapladı.

video:http://www.cnnturk.com/video/turkiye/tugce-kazaz-chp-yuzunden-hristiyan-oldum

yalnız ben cüneyt özdemiri de hatalı buludum bu insan kim sıfatı ne ki sen onu konuk edip siyaset üstüne konuşuyorsun.ne gereksez bir olay.

birde anlamadığım birşey var hakikaten kız hristiyan iken bu kadar tepki toplamadı
namaz kıldım diyince dayak atmadıkları kaldı
yok eskiden o...u idin yok bikini giyerdin NE alaka ise tabi
hayat kadını pişman olsa onu da mı taşlar bu insanlar bilemedim
bazı tepkiler çok komik
he iktidara yalakalık mı vs mi beni germez
sadece bazı tepkiler çok garip
eskiden açık saçıktın gibi

birde anlamadığım birşey var hakikaten kız hristiyan iken bu kadar tepki toplamadı
namaz kıldım diyince dayak atmadıkları kaldı
yok eskiden o...u idin yok bikini giyerdin NE alaka ise tabi
hayat kadını pişman olsa onu da mı taşlar bu insanlar bilemedim
bazı tepkiler çok komik
he iktidara yalakalık mı vs mi beni germez
sadece bazı tepkiler çok garip
eskiden açık saçıktın gibi

himm dogru diyorsun, bizde islami, kadinlari belli bi sekle sokmak lazim geldiginden, linc etme ihtiyaci duyuyorlar.

X