Tuğçe Kazaz: 'Namazla boyun ağrılarımdan kurtuldum'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Ülke TV'ye konuk olan Tuğçe Kazaz, namazın kendi hayatına getirdiği faydalardan bahsetti.
Sitene Ekle

Ülke TV'de Esra Elönü'nün konuğu olan ünlü manken Tuğçe Kazaz, hayatına dair özel açıklamalarda bulundu. Sunucu Elönü'nün "İslam'a geri döndükten sonra kıldığın namazlarda da bir değişik oldu mu?" sorusuna cevap veren Kazaz, namazın sağlığa faydasından bahsetti.

"NAMAZLA BOYUN FITIĞINDAN KURTULDUM"

Stüdyoda ayağa kalkıp uygulamalı olarak gösteren Kazaz, namazdaki rükû hareketinin bel ve boyun ağrılarına iyi geldiğini söyledi. milliyet

Namazı spor olarak görüyor. Maneviyatını değil de ağrılarını dile getiriyor.

Namaz kilabilir...ama bunu dile getirmesi saçma dikkat çekmek mi yoksa önceden aldığı tepkileri örtbas etmek için belli değil.

En samimiyetsiz gelenler başta mankenler , yarın evlenir oda ayrılır bunlar acaip doyumsuz ve mutsuz insanlar her daim reklam peşinde , ve sevimsizler

Bende namazi gunahlarindan arinmak icin kiliyor sanmistim, oysa boyun agrilarindan kurtulmak icin kiliyormus...

Herkes kendine müslüman bacılar , siz ünlüler neden kendinizi hatırlatmak için dini kullanırsınız ki

siparişlerle namaz kılan insan

Ya Tuğçe Kazaz sistemin bir kuklası şu an. Yani kadın hakikaten çıkarsız içinden geldiği için dine dönmüş olsa eş zamanlı olarak alakasız şekilde cemaatçiler, paraleller diye bir taraflarını hırpalamazdı.

Esra Elönü için hiçbir yorum yapamıyorum sıkı takipçisi falan değilim arada görüyorum yazılarını ve paylaşabildiğimiz hiçbir ortak görüş yok kendisiyle.

Esasen beni sinirlendiren nokta bu çıkarcıların kendilerini çok dindar olarak tanımlaması, din onlardan sorulurmuş gibi davranması. Kimi kandırıyorlarsa.

Kimseyi Kınama Günahından Haberin Olurda, Tövbesinden Haberin Olmaz.
Esra Elönü yü Emine Şenlikoğlu nasıl bozmustu

Ahaha değil mi ya boynun açık nasıl türbanlısın mı demişti öyle bir şeydi :)

Emine Şenlikoğlu da ayrı bir enteresanlık örneği de, neyse.

he-man çizgi filmindeki iskeletorla esra elönünü yanyana getirip caps yapmışlar ne gülmüştüm, benzemiyorda değiller hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…