Tuğçe Kazaz: 'Namazla boyun ağrılarımdan kurtuldum'

namazın sağlık açısından pek çok faydası var doğrudur kireçlenmeye hatta alzheimera daha iyi gelir fakat sen kimsin kardeşim habire dinle ibadetle kendini gösterme çabası keşke biri de mesleğiyle yada işini iyi yapmasıyla gündeme gelse ahmet için hristiyan olup mehmet için müslüman olan namazı da spor diye kılar tabi

Namaz kılmak evet şifa bize yararı var ama sürekli dini böyle kendilerini aklamak için kullanmaları rezalet ibadet gizli olandır makbulu göstermelik yapılan ibadetler kibre giriyor bunuda okuyup öğrenseymiş keşke
sürekli inançlarıyla gündemde kalmayamı çalışıyor

twitterda trend topik olmuş, bayağı komik yorumlar var

Namaz kilmanin pek cok seye sifa oldugunu bizzat biliyorum. Neden surekli bakinnn ben cok muslumanim, bakinnn namaz bile kiliyorum deme ihtiyacı hissediliyor? Bu nasil bir kafa?

Ve gercekten cok samimiyetsiz. Insallah gösteriş icin yapmiyordur. Maun suresinde ne de guzel anlatilmis bunlar

namaz kılan oruc tutanın bagıra bagıra soylemesi cok rahatsız edici bana hic samimi gelmiyorlar yahu ben senin namaz kıldıgını bilsem noluyor bana degil Allaha kılıyorsun ibadetin gosterisi olmaz

Buda bır Hulya Avsar ve Nıran Unsal vakası olacak gıbı.
Zamanında orasını burasını acıp şan şöhret kazananlar, tutucu partı başa gelınce ımana donmeye karar verdıler sanırım.

sonunda doğru yolu bulmasına sevindimde ne diye reklam yapıyorsun onu anlamıyorum.

Buda bır Hulya Avsar ve Nıran Unsal vakası olacak gıbı.
Zamanında orasını burasını acıp şan şöhret kazananlar, tutucu partı başa gelınce ımana donmeye karar verdıler sanırım.

Boyun fıtığı ve düzleşme var bendede,daha sağlıklı olması için fizik tedaviyi tercih ederim mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…