Tuğçe Kazaz öldürdüğü domuzu paylaştı!

Off sorma ya zaten fena gıcık oluyorum en sevmediğim insan tipi kim nereye çekerse oraya gidiyor bi ara budizm mi oluyordu yanlış hatırlamıyorsam
hristiyan oldu budist oldu şimdi de müslüman olmaya merak sarmış

saftirik

Hahaha ya guldurdun beni

Tugce burda kitap yazdigina dikkat cekmek icin takla atiyorrrr evet atti.

Vah vah arabadan indiğinde çoktan can vermişmiş domuz, sanki yaşıyor olsa alıp veterinere götürecekti utanmadan bir de marifetmiş gibi fotoğrafını gösteriyor

kitabına domuzla alakalı ne yazmış olabilir diye merak ediyor insan acaba yepisyeni düşmanını ya da düşmanlarını domuza mı benzetti, olur mu olur valla

Paralel yapiyla domuzu iliskilendirirse 10 point benden aldi

begendıysem anladım demekk mi , rem diyemı okunuyo ram dıyemı , bilgisayar ne ki ?
Yaff belki Ram nedir bilmeyen vardır ondan dedim , yoksa ukalalık yaptığımdan değil , o ne diyenler olmasın diye önlem aldım kendimce , google amcaya sorar bakarlar die düşündüm

yazık ya nasıl bir insana dönüşmüş bu yarım akıllı!
tamam eti haram ama öldürmek sevap mı bu hayvanı bilmeden bir canlının hayatını sonlandırıyor marifet gibi öldürdüm bakın mı diyor Allah akıl fikir versin ben bir hayvanı böyle bilmeden öldürsem günlerce kendime gelemem!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…