- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
hristiyan oldu budist oldu şimdi de müslüman olmaya merak sarmışOff sorma ya zaten fena gıcık oluyorum en sevmediğim insan tipi kim nereye çekerse oraya gidiyorbi ara budizm mi oluyordu yanlış hatırlamıyorsam
Herşey olmuş bi insan olamamışhristiyan oldu budist oldu şimdi de müslüman olmaya merak sarmış
saftirik
Kitabin adi ne bilen var miHiç sorma , önceki haberde gördüğüm de ben de şok geçirmiştim ama kabullendim istemesem de
Önceki haberden hatırladığım kadarıyla derin uyku muydu neydi.Bir çeşit Uyanın Türkiye mesajı gibi. Siyasi içerikliydi galiba, cumhurbaşkanının tuvaletine 2 kez gitmiş altın değilmiş öle şeyler yazmışKitabin adi ne bilen var mi
Hahaha ya guldurdun beniÖnceki haberden hatırladığım kadarıyla derin uyku muydu neydi.Bir çeşit Uyanın Türkiye mesajı gibi. Siyasi içerikliydi galiba, cumhurbaşkanının tuvaletine 2 kez gitmiş altın değilmiş öle şeyler yazmış
begendıysem anladım demekk mi , rem diyemı okunuyo ram dıyemı , bilgisayar ne ki ?bizim sınıfta bi kız vardı Ram'siz derdik o geldi aklıma . bilgisayardan anlayanlar anlar espriyi
Öyle deme eşini kıskanmıyor.
swinger çiftleri var ya onlar da eşlerini kıskanmıyor hatta izliyor o geldi aklımaÖyle deme eşini kıskanmıyor.
Herşey olmuş bi insan olamamış
Tugce burda kitap yazdigina dikkat cekmek icin takla atiyorrrr evet atti.
kitabına domuzla alakalı ne yazmış olabilir diye merak ediyor insan acaba yepisyeni düşmanını ya da düşmanlarını domuza mı benzetti, olur mu olur valla
Diğerleri hep kıskanıyo, eşinin cep telefonunu kurcalıyor, facebookunu takip ediyor. Bir domuzlar böyle geniş işte.Eşini kıskanan bir hayvan varmış gibi :)
begendıysem anladım demekk mi , rem diyemı okunuyo ram dıyemı , bilgisayar ne ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?