Tuğçe Kazaz öldürdüğü domuzu paylaştı!

Allahın yarattığı canı almak haram değil mi yeni dininde?

He bu arada kertenkele öldürmek de sveap diyolardı. Ben onu da anlamadım. :)

yaban domuzuna nasıl çarpmış bu ya ben çözemedim gece mi acaba birde hayvan güçlü bir hayvan sanki avda vurmuş gibi geldi biri bi anda
zavallıcık

Allah akil fikir versin. Gundemde kalmak icin boyle sovlara basvurdugu o kadar asikar ki...

doğru diyosun, camı, kaportayı göçertmiştir, normal kazadan farkı olmazdı
chess çünkü biliuyorsun resmen tonluk hayvan
bu tuçe bence salladı ilgi çekmek için :)
bu yaban domuzunuda su an av sezonu dışında biri vurdu

Cok aciyorum bu kadina yaaaa. Söhret icin neler neler yapiyor. Ilgi cekmek icin, ne hallere giriyor. Canim ya....kafasi karisti tabi müslüman / hristiyan / müslüman
Allah sonunu hayir getire

Şöhret olmak için neden yapsın ki bunları. Zaten çok güzel kız, mankenlik, oyunculuk, bi onunla bi bununla çıksa zaten adını unutturmaz. Bunun derdi başka. Hala aradığını bulamamış gibi. Birde yanlış hocayla muhatap olmuş. Allah doğru yola ulaştırsın ne diyeyim. Akıl fikir versin.

"Sizce tesadüf mü" ne ya.... yaşadığın kazanın altında ne arıyorsun, ne yani, seni mutlu mu ediyor... Ben , yok artıkkk

Yaban domuzlarina eski gorev yerimde cok sık denk gelirdik.Onumuze cikarlardi hep.O kadar buyuk olmuyorlar.Hatta bi defa yavrusuna denk gelmistik.Pek sirin biseydi.Sirin dedim gunaha girmis miyimdir acepp.

Tuğçe dinler arasında gel git yaparken beynini bir yerlerde unutmuş sanırım.
Domuz eti yemeyin diyor İslam, domuzu öldürün değil.

Ben hala bu kızın rengini anlamadım. Cidden anlamadım. Gidip Tayyip Erdoğan'la falan da görüşüyor ya neyi temsil ettiğini düşünüyor acaba? Bilgisi olsa ya da elle tutulan bir faaliyet anlayacağım ama laftan başka bir şey yok.

Anladım çarpmışsın yanlışlıkla, olabilir ; araba kontrolden çıkmıştır bir an. Peki sen bu hayvancğızın neden resmini çekip Sosyal paylaşım sitesinde marifet yapmış gibi yayınlıyorsun ?

Off cok iyi cevap yazmis sonda

Nette neler paylasiliyor tugcenin cektigi olmus domuz mu ilginizi cekti

millet plütonu keşfeder konuşur biz de Tugcenin domuzunu...

Off cok iyi cevap yazmis sonda

Nette neler paylasiliyor tugcenin cektigi olmus domuz mu ilginizi cekti

Hayvanı öldürmüş farkederseniz ? Bir de çekmiş ''bakın bunu öldürdüm'' tadında yorum yapmış.
Üzgünüm ama hayvansever olarak nette paylaşılan çoğu şeyden daha önemli bu benim için.
Ben anlamıyorum bazen muhalefet olmak için mi yazıyorsunuz yoksa cidden böyle düşündüğünüz için mi? Kim olursa olsun şu yapılanın üstü örtülecek bir tarafı var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…