• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tugce nin çeyizleri

evet canım evkur pahalı bende korkmazın kataloğu vardı.499 tl lik tencere takımını 365 tl ye katalog fiyatı 225 tl esta çaydınlık takımını 175 tl ye bıraktı o yüzden aldim canım yoksa evkurdan bişi alınmaz

ev konseptin hoş olacak tatlım kafanda belirlemiş ve ona göre başlamışsın metal cam ve beyaz ağırlıklı gidiyorsun bu hoş olmuş :46: güle güle kullan çok hoşlar:16:

son ki aldığım linens pamuk saten nevresim takımlarım:
Eki Görüntüle 806567
$linens nevresimm.webp
aklıma gelen özdilek havlularım
$azelya havlu.webp
$özdilek yaprak desenli havlu.webp
porselen çatal bıçağım
$340475.webp
english home önlüğüm,
$english home.webp
paşabahçe ürünlerim,
$perla şekerlik.webp$paşabahçe pasta tabağı.webpEki Görüntüle 806590 $paşabahçe bira bardağı.webpEki Görüntüle 806593
korkmaz kahvaltı takımım
$kahvaltı takımım.webp

ev konseptin hoş olacak tatlım kafanda belirlemiş ve ona göre başlamışsın metal cam ve beyaz ağırlıklı gidiyorsun bu hoş olmuş :46: güle güle kullan çok hoşlar:16:

tşk ederim güzel dileklerin için tatlım begenmene sevindim.Evet herşeyimi alırken metal,siyah,beyaz ve cam olmasına dikkat ettim.sonra kırmızı ağırlık verdim biraz.sonrada o renklerin dışında renkli hiçbirşeyim yok.daha aklıma gelmeyen o kadar çok çeyizim var ki aklıma gelmiyo modelleri bunları alalı 1 seneden fazla oldu hepsini koliledim.aklıma geldikçe paylaşıyorum :3:

adaşım güle güle kullan tatlımm çok güzel ceyizlerin Allah güzel günlerde kullanmayı nasib etsin :16:

Back
X