• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tugce nin çeyizleri

Arkadaşlar yeni aldığım seramik tencerelerim.:56:

$korkmaz-a1446-natura-30-cm-seramik-tava_2-l.webp$korkmaz-a1445-natura-kare-grill-tava-l.webp$korkmaz-a1444-natura-wok-30-cm-tava-l.webp$korkmaz 1450.webp$korkmaz-a1439-natura-26-cm-krep-tava_2-l.webp$korkmaz-a1447-natura_2-l.webp$korkmaz-a1449-natura_2-l.webp$korkmaz-a1454-natura-kisa-tencere-l.webp

Hepsi cok guzel iyi gunlerde kullanin :) nerelerden aldin acaba bende ceyiz almaya basladim da fikrim olsun bari :)

Seramik tercih etmen çok isabetli olmuş canım güle güle kullan :46:ben de seramik aldım benimkiler monetadan, yalnızca krep tavamız aynı :16:

tşk ederim tatlım alırken bayagı bi tereddüt ettim.yetmedi bide gittim takım yaptım.allah seninkini de hayırlı günlerde kullanmayı nasip etisin inş...en güzelleri sizin olsun inş... :16:

Ben de tencereler hariç, tava ve fırın kaplarımı Korkmaz Natura serisinden aldım, henüz kullanmama vakit var fakat annemler görüntülerine ve kalitelerine bayıldılar. güle güle kullananlım canım:16:

Hepsi cok guzel iyi gunlerde kullanin :) nerelerden aldin acaba bende ceyiz almaya basladim da fikrim olsun bari :)

tşk ederim canım allah razı olsun.markası korkmaz dır tatlım.marmara park avm sinin korkmaz bayisinden aldım.allaha şükür eksiklerimin %90 nını tamamladım.daha atamadığım,hatırlıyamadığım o kadar çok çeyizimden eşya varki aradan zaman geçince ben bile unutmuşum ne alıp almadığımı.sana tavsiyem yavaş yavaş al ben bi anda yüklendim.işin işinden çıkamadım.o kadar çok eksik varmış ki bazen diyorum.evlenenler bu işin içinden nası çıkmış öde öde bitmiyo ya:50:

Ben de tencereler hariç, tava ve fırın kaplarımı Korkmaz Natura serisinden aldım, henüz kullanmama vakit var fakat annemler görüntülerine ve kalitelerine bayıldılar. güle güle kullananlım canım:16:

ay canım allah razı olsun.allah sana da hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inş.çok isabetli bi karar seçtin canım.bende çok kararsız kaldım almadan önce benim çeyizimde hiç teflon tencerem yok,o yüzden tencereleride seramik tercih ettim.bunların içi seramik dışı dökümdür.kalitelerine söylencek hiçbir lafım yok.kendini belli ediyo.ürünü eline alınca.:16:

tşk ederim canım allah razı olsun.markası korkmaz dır tatlım.marmara park avm sinin korkmaz bayisinden aldım.allaha şükür eksiklerimin %90 nını tamamladım.daha atamadığım,hatırlıyamadığım o kadar çok çeyizimden eşya varki aradan zaman geçince ben bile unutmuşum ne alıp almadığımı.sana tavsiyem yavaş yavaş al ben bi anda yüklendim.işin işinden çıkamadım.o kadar çok eksik varmış ki bazen diyorum.evlenenler bu işin içinden nası çıkmış öde öde bitmiyo ya:50:

Haklisin canim benimnde cooookkk eksigim var daha :( yavas yavas yapmaya calisiyorum iste internete falan da bakıyorum. Netten ceyiz aldigin oldu mu hic?

$izmirrrr.webp$heybeli.webp$izmir.webp$izmir bardak.webp
Kızlar bunlarıda aldım.6 lı takım yaptım her modelinden çeyizime bardak seti almak almıcam.bardak seti olarak kullanıcam.12 li yapmaya gerek varmı yoksa 6 iyimidir kızlar.bide sürahi alıcam o deseni verdittiricem.

Back
X