Tuğçenin Çeyizi

$51934197_tn30_1.webp $jumbo_caydanlik_ile_cay_keyfinden_fazlasi__10_02_2011__00_58_45.webp $IMG_6458.webp $IMG_6455.webp $images.webp $images (2).webp Eki Görüntüle 342337 $GüntaySIN002Saklama(1).webp $gezgin_4.webp $der_babylon.webp $black-glass-vase.webp $010i 141.webp $028_2.webp $734_kucuk.webp $UYKU SETİ.webp uyku setini bugun trendyoldan aldım :9 Uyku setim yoktu iyi oldun fiyatıda uygun

canımm hepsıı cok guzeeell
Gule gule kullanmayı nasıp etsın allahh
o buz kovası gıbı varya masalı
onu sekerlık olarak kullanamazmıyız

canım çeyizin çok güzel güle güle kullanın inşallah:16:

moulinex i aldığım zaman kayınvalidem sen rende yapamıyormusun der gibi yüzüme bakmıştı ama onun çok güzel bi rende ve dilimleme makinası olduğunu ona çok güzel salatalar yaptığımda anlayacak :36:

canım çeyizin çok güzel güle güle kullanın inşallah:16:

moulinex i aldığım zaman kayınvalidem sen rende yapamıyormusun der gibi yüzüme bakmıştı ama onun çok güzel bi rende ve dilimleme makinası olduğunu ona çok güzel salatalar yaptığımda anlayacak :36:

:)) Benim kayınvalidem ne işe yaradığından bile haberi yoktur...Kocişime yapcam ben salataları :33::33: Şaka bir yana da benim kayınvalidem uzakta pek de samimi değilim ama geldiğinde nasıl bir çeyizim olduğunu göstereceğim ona 2 kurşu hesaplayan bir kayınvalidem var :ssz:

Herşeyin çok cici çok güzel özellikle kalpli tavana bayıldım ne şık o öyle :):)güle güle kullan canım :49:

Canım her bişeyin pek bi cicii; ağustosa pek bişi kalmamış; herşeyini mutlulukla kullanırsın inşallah:3::nazar:

Back
X