• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuğçenin Çeyizi

Çok güzell, Allah ağız tadı ile kullanmanızı nasip etsin :34: Maşallah diyelimmm:nazar:

$51934197_tn30_1.webp $jumbo_caydanlik_ile_cay_keyfinden_fazlasi__10_02_2011__00_58_45.webp $IMG_6458.webp $IMG_6455.webp $images.webp $images (2).webp Eki Görüntüle 342337 $GüntaySIN002Saklama(1).webp $gezgin_4.webp $der_babylon.webp $black-glass-vase.webp $010i 141.webp $028_2.webp $734_kucuk.webp $UYKU SETİ.webp uyku setini bugun trendyoldan aldım :9 Uyku setim yoktu iyi oldun fiyatıda uygun

canımm hepsıı cok guzeeell
Gule gule kullanmayı nasıp etsın allahh
o buz kovası gıbı varya masalı
onu sekerlık olarak kullanamazmıyız

canım guzel gunlerde gule gule kullan ınsallah cok az kalmıs mutluluğunuza:16:

canım çeyizin çok güzel güle güle kullanın inşallah:16:

moulinex i aldığım zaman kayınvalidem sen rende yapamıyormusun der gibi yüzüme bakmıştı ama onun çok güzel bi rende ve dilimleme makinası olduğunu ona çok güzel salatalar yaptığımda anlayacak :36:

canım çeyizin çok güzel güle güle kullanın inşallah:16:

moulinex i aldığım zaman kayınvalidem sen rende yapamıyormusun der gibi yüzüme bakmıştı ama onun çok güzel bi rende ve dilimleme makinası olduğunu ona çok güzel salatalar yaptığımda anlayacak :36:

:)) Benim kayınvalidem ne işe yaradığından bile haberi yoktur...Kocişime yapcam ben salataları :33::33: Şaka bir yana da benim kayınvalidem uzakta pek de samimi değilim ama geldiğinde nasıl bir çeyizim olduğunu göstereceğim ona 2 kurşu hesaplayan bir kayınvalidem var :ssz:

Herşeyin çok cici çok güzel özellikle kalpli tavana bayıldım ne şık o öyle :):)güle güle kullan canım :49:

Canım benim :3::3: o şekerlik 2 tane aldım caminodan biri kahverengi biri beyaz şeker için çok hafif ve şıklar

yok canım ayaklı olandan bahsedıyorum ılk sayfada

alakasız olucak ama bende istiyorum isimli aynalardan fakat boyutuna karar veremedim.galiba düğün arabasının camınada yapıştırabiliyormuş. sen onlardan mı aldın :)

Orta boy aldım ben ama arabaya yapıştırmıcam evimin duvarına yapıştırıcam

:nazar::nazar: Güle güle kullan tatlım.. Çok güzel bi çeyiz yapmışsınn :39:

Canım her bişeyin pek bi cicii; ağustosa pek bişi kalmamış; herşeyini mutlulukla kullanırsın inşallah:3::nazar:

Back
X