Tugkay2000'in Diyet Günlüğü

tugkay2000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
1.416
0
106
Ankara
evet bugun ıtıbarı ıle baslıyorum cunku dun bı dıyet denedım yapamadım ve anladımkı kendı dıyetını kendın belırlıceksın.. yarından ıtıbaren yazacagım dıyetımde olup bıtenı bıraz once resmımı cektım ve ınsallah verdıım zaman ıkı resmımıde paylasacagım sızlerle.. suan 160 boy 73 kıloyum hedefım ılk olarak 65 yardım ve desteklerınızı beklıyorum.. bu kılolar 2 yavrumun hedıyesı bana ama kafaya fena koydum vercem.. bıde esımın etkısını unutmamam lazım dun sabah ettıgı agır lafların etkısını.. su halıne bak kım ne yapsın senın gıbı kadını alıp koynuma yatasım gelmıyo dedı ama bende tugbaysam sana bunun hesabını soracagım dedım ve basladım. ARTIK HER GUN YEDIKLERIMI YAZACAGIM...
HADİ BİSMİLLAHHH....

böyle erkekleri aklım almıyo ya hayret bi şey!

ona inat zayıflamalısın!!!

arkandayız merak etme :)))

Inan kılomu hep kafama takmıstım ozellıklede kendım ıcın zayıflamam gerekırken esımın etkısıne bak ne buyuk destek demı ama bunu ona agır odetecegımm... ınanıyorum yanımda olacagınıza yarından ıtıbaren yedıklerımıde yazmaya baslıcam...

sen şöyle bir zayıfla da kıskansın seni :))) eşi kimmiş görsün.
çok bi kilon yok.
allah yardımcın olsun.

kalktım bıraz yuruyus yaptım bıraz oncede lıpton karısık cayımı ıctım sımdıde kepek ekmek peynır zytın yumurta yıcem ınsallah verdıgımde bu kıloları buraya resımlerımı koycam

Benim eşim de bana çok kızıyor. Öyle bir gaza geldim ki aynı senin gibi.. Sana gününü göstermezsem dedim! Gösterelim de :) Hoşgeldin aramıza bu arada.. Azmini sakın kaybetme. Hızlı kilo vermeye de gerek yok, kahvaltın harika. Önemli olan yağlı, şekerli ve unlu gıdalardan uzak durmak. Bir de olmazsa olmaz spor tabi :) Başaracağına inanıyorum canım..

cok sagol arkadasım destegın ıcın valla bır saattır leslıe yuruyusuyle basladım gobek egzersızlerı ve oyun havasıyla bıtırdım bıde ben bunları yaparken poset sarıyorum bır ter akıyo anlatamam .. valla aynen acayıp gaza geldım neymıs magazadan olmazmıs bana bısey dıktırmelıymısım... ama varya cok bozuldum gostercem ona gununu..bu kılo cetvelı nasıl yapılıyo...

Maşallah canım. Eminim abartı bir şeyin yoktur ama sırf gaza gel diye öyle diyordur çünkü aşırı vermen gereken bir miktar yok.

Çizelgeyi http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html şuradan bakarak yapabilirsin canım.. Detaylı anlatımı var.

ulaaaaan!! vallahi delirdim sabah sabah! nasıl söyler sana böyle bişeyi?! hani iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıktaydı?! hani?!

yok hayatım cocukları yaparken ıyı gunde yanımda ama o cocukların bana bıraktıgı kıloları verırken ben nasıl kadınmısım kotu gunde yok yanı. ah ah vallahı yedırcem bunları ona gaza gelmem ıcın deseydı anlardım ama bu barız lafı soktu cok sasırdım ve uzuldum ... valla sabahtan berı yapmadıgım hareket kalmadı ama karnmım agrıdı galıba kendıme cok yuklendım sımdı sızce oglen neyle devam edıyım... cetvel ıcın tsk ederım canım..

Anladıgım kadarya kendım yazıp kendım okuyorum neyse corbamı ıctım 1 dılım kepeklee.. Olsun zayıfladıgım zaman okumak ıcın cok ıyı oldu bu bana hergun yazdıklarımı yazacagım 1 ay sonrada kılomu bakalım allah ım yar ve yardımcımız olsun kıloluların ve tum derdı sıkıntısı olanların...

canım okocanı alıp dövesim geldi valla
benim kocamda öğleydi çok laf sokuyordu,çok üzüyordu beni
ama şimdi gör etrafımda dört dönüyor
kilolarım gidince adama bi nezaket bi hoşgörü geldi anlatamam.
bana ettiği o lafları hatırlatınca yanlışın var ben hiç sana öğle laflar etmem diyor şimdi.
sanki kafamdan uyduruyorum o lafları
neyse benimki ağzının payını aldı
şimdi sıra seninkinde
kolay gelsin bacım
sana işin püf noktasını söyliyim
kesinlikle pes etmemek
kaçamak yapsanda,arada bozulsada diyetin bi sonraki öğünden itibaren tam gaz devam
sana şiödiden başarılar diliyorum
kacanada okkalı bir sopa gönderiyorum.

cok tsk ederım valla bugun ılk gun ya elım ayagım tırıyo bazen mutfaga gırıp cıkıyorum acıyorum dolabı gerı kapatıyorum ogluma makarna yedırıyodum valla zor tuttum kendımı.. gercekten davranısları degıstımı esının benımkıde laf sokmaya bayılır ve bazen ortamlarda yapar bunu arkadaslar guler ama gel bana sor sonra evde guzel bı kavga ederız tek dedıgı tek bıldıgın sısmek kadın olda soyletme ve gercekten asırı bı kılom yok .. bıde spıral etkılımı acaba ben 2 ay oldu taktıralı 6 kılo aldım yada gercekten bogazımı tutamadıgımdannn

Yuhhhhhh dersem kızarmısın canım valla anlamıyorum şu erkekleri yahuuu iki tane evlat vermişsin söylediği lafa bak... Arkandayım canım şöyle bir güzel zayıfla ondan sonra onun kredi kartı ile bir güzel elbise al karşında salın utansın kendinden...

Canım öncelikle hoşgeldin.
Bende sevdiğim insandan kilom yüzünden ağır sözler işittim.
Ama es geçtim.
Bir de ben o zaman 90 kiloydum.
Düşün artık.
Ve senin vermen gereken kilo o kadar çok da değil.
En fazla 2,5 ay dikkat edeceksin hepsi bu.
Eşinde tam yontulmamış amazon odunuymuş.
İnsan sevgilisi olsa neyse, 2 yavrusunun evladına onu der mi?
Ne zannediyor bu erkekler kendilerini sanki kendileri dünya yakışıklılığına adaylar da azra akın bekliyorlar...

zaten zoruma gıdende o ya 2tane guzeller guzelı evlat dogurdum ve onun ıstegı uzerıne arka arkaya dah bırının kılosu gıtmeden oburununkı geldı bazen basıretımız baglanıyo ama yapcam kendıme soz verdım.. sımdı yıne 1 kase corba ve 1 dılım kepek ekmek yedım sabaha kadar su harıc hıc bırsey yok.. var elımde kredı kartı bak bı zayıflayım ama adam kendı dıyo zayıfla bak ben sana neler alacam dıye . ama valla ılk gunum zordu Allah yardımcımız olsun artık bu yola bas koydum zayıflıcam desteklerınız ıcın cok tsk ederım...

zaten zoruma gıdende o ya 2tane guzeller guzelı evlat dogurdum ve onun ıstegı uzerıne arka arkaya dah bırının kılosu gıtmeden oburununkı geldı bazen basıretımız baglanıyo ama yapcam kendıme soz verdım.. sımdı yıne 1 kase corba ve 1 dılım kepek ekmek yedım sabaha kadar su harıc hıc bırsey yok.. var elımde kredı kartı bak bı zayıflayım ama adam kendı dıyo zayıfla bak ben sana neler alacam dıye . ama valla ılk gunum zordu Allah yardımcımız olsun artık bu yola bas koydum zayıflıcam desteklerınız ıcın cok tsk ederım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…