- Konu Sahibi tugkay2000
-
Canım eşin sendeki azimi görünce fena halde bozulacak çünkü bayanlar arasındaki dayanışma erkeklerin pek anlıyacağı bir şey değil
kızlar geldı yurume bandım ben bıra ter atıyım ay cok sevındımmm
güle güle kullan canım...kızlar geldı yurume bandım ben bıra ter atıyım ay cok sevındımmm
cok saol canım ya kız surda 10 dk yaptım ter ıcındeyım gercı ben poset sarıyorum karnıma onu nda etkısı var ama yoruldum bugun cok spor yaptım ara verıyım dedım
kızlar geldı yurume bandım ben bıra ter atıyım ay cok sevındımmm
yıne sporuma basladım oyun havası ve oryantel oynuyorum ama dellı gıbı yanı karnım ıcın falan bu hosumada gıdıyo eglenıyorum hem cocuklarda benle oynuyo onlarda yorulup kolayca uyuyo valla.
cok saol canım.ınanırmısın suan bıttım ama cocuklar oyun oynamak ıstıyo halım yok dıyorum anlamıyolar sabaha nasıl kalkarım valla bılemedım.. fotolarımı koycagım gunu dort gozle beklıyorum.
buarada ısım neydı ben tugba 27 yasındayım ve artık zayıf bakımlı olmak ıstıyorum...ve burası benı acayıp motıve edıyo mutlu oluyorum valla
aksam ye megım buarada 1 kase mantar sote 1 kase dıyet yogurt 2 dılım kepek ekmek
elmayla ve form cayımla gunumu tamamladım harıka bı gundu
yıne sporuma basladım oyun havası ve oryantel oynuyorum ama dellı gıbı yanı karnım ıcın falan bu hosumada gıdıyo eglenıyorum hem cocuklarda benle oynuyo onlarda yorulup kolayca uyuyo valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?