Tugkay2000'in Diyet Günlüğü

cok saol canım ya kız surda 10 dk yaptım ter ıcındeyım gercı ben poset sarıyorum karnıma onu nda etkısı var ama yoruldum bugun cok spor yaptım ara verıyım dedım

yıne sporuma basladım oyun havası ve oryantel oynuyorum ama dellı gıbı yanı karnım ıcın falan bu hosumada gıdıyo eglenıyorum hem cocuklarda benle oynuyo onlarda yorulup kolayca uyuyo valla.

kızlar geldı yurume bandım ben bıra ter atıyım ay cok sevındımmm

güle güle kullan canimmm

yıne sporuma basladım oyun havası ve oryantel oynuyorum ama dellı gıbı yanı karnım ıcın falan bu hosumada gıdıyo eglenıyorum hem cocuklarda benle oynuyo onlarda yorulup kolayca uyuyo valla.

vay beeeeeeee vallah süpersinnnn
sabahtan beri rahat durmuyorsun hep hareket hep harekettt

cok saol canım.ınanırmısın suan bıttım ama cocuklar oyun oynamak ıstıyo halım yok dıyorum anlamıyolar sabaha nasıl kalkarım valla bılemedım.. fotolarımı koycagım gunu dort gozle beklıyorum.

buarada ısım neydı ben tugba 27 yasındayım ve artık zayıf bakımlı olmak ıstıyorum...ve burası benı acayıp motıve edıyo mutlu oluyorum valla

Bir arkadaşım oryantel kursuna gitmişti 2 saat hareketleri ögrenmek için cırpınmaktan kilo verdim demişti. Oryantel acayip kilo verdiren ve karın kaslarını çalıştıran bir dans valla tebrikler canım özellikle çocuklarıda bu oyuna dahil etmen çok iyi olmuş ailece hem eğlence hem spor durmak yok devam hayatım

Oryantal çok işe yarıyor bayanlar. Bende okula giderken bir süre kızlarla yapmıştım çok seviyordum oryantali yaptıkça yapasın geliyors. Özellikle klipli olursa daha çok hırslanırsınız söylim :) O zamanlar 55 i geçmezdim ahh ahhhh bu sene evlendim ve 64 ü görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…