Tugkay2000'in Diyet Günlüğü

kız bende sımdı gordum sen soyleyınce meger yapmısım suanda varya oyun havası oynuyorum ter ıcındeyım.. ah soyle kalabalık olacak ne zevklı oynanır valla....

canim hosgeldin aramiza
esin gercekten odunmus kusura bakma canim ama inan canim cok SIKIldi okuyunca
ne zanediyor kendisini acaba? suan zaten kendisini merak ediyorum herhalde mr world degildir esin:1:
kilona gelince abartacak kilon yok ki. 13 kilocuk. 2.5 ayda verebilirsin
ben 12 kiloyu yaklasik 2.5 ayda verdim.
sen martda citir bir anne olacaksin canim inaniyorum sana.:8:
o zaman cicilerini giy, güzelce süslen püslen o zaman esin seni kesin kiskanir, öylelikle ona o laflari yedirmis olursun:1:
menülerini begendim bu arada. sporunuda yapiyorsun böyle devam et:46:
yesil cay ic gercekten cok faydali, günde 2-3 kupa yeterli.
takip edecem seni bundan sonra:10:

hoşgeldin aramıza
eşini kınım kınım kınıyorum
ama bir çoğumuzun başında benzer sorunlar var
eşim bir ara bana da sen zayıflayamazsın abur cuburu çok seviyorsun demişti de bende bir ayda 5 kilodan fazla vermiştim
ama sonra o sözleri unutup geri aldım malesef
unutmak yok
erkekler bizim gibi değiller
olaylara şekilci yaklaşıyorlar

üzülmek yok
zayıflamak şart oldu

saolsun ben unutamıyorum faazlasıyla hatırlatıyo esım ama cok kotu ah ettım zayıflıcam.. cok tsk ederım desteklerınız ıcın ama ınanın kendımı cok zor tutuyorum ve basımda 2 taen bırbırınden yaramaz cocukla basıma agrı gırıyo valla burası ıyıkı var. su yazıyı yazana kadar bıle beynımı yedıler valla. en son 6 da corba ıctınm ama ben yemeyı cok seven agzı durmayan bırı olarak zor dayanıyorum...

canim hosgeldin aramiza
esin gercekten odunmus kusura bakma canim ama inan canim cok SIKIldi okuyunca
ne zanediyor kendisini acaba? suan zaten kendisini merak ediyorum herhalde mr world degildir esin:1:
kilona gelince abartacak kilon yok ki. 13 kilocuk. 2.5 ayda verebilirsin
ben 12 kiloyu yaklasik 2.5 ayda verdim.
sen martda citir bir anne olacaksin canim inaniyorum sana.:8:
o zaman cicilerini giy, güzelce süslen püslen o zaman esin seni kesin kiskanir, öylelikle ona o laflari yedirmis olursun:1:
menülerini begendim bu arada. sporunuda yapiyorsun böyle devam et:46:
yesil cay ic gercekten cok faydali, günde 2-3 kupa yeterli.
takip edecem seni bundan sonra:10:
esım benım tam tersım zayıf ve bakımlı ama ben ıkı cocukla anca bakıma kas almayla vakıt ayırabılıyorum hersey bende. neyse Allah buyuk cok saol arkadasım valla moral oluyosuuz..

cok tsk ederım valla bugun ılk gun ya elım ayagım tırıyo bazen mutfaga gırıp cıkıyorum acıyorum dolabı gerı kapatıyorum ogluma makarna yedırıyodum valla zor tuttum kendımı.. gercekten davranısları degıstımı esının benımkıde laf sokmaya bayılır ve bazen ortamlarda yapar bunu arkadaslar guler ama gel bana sor sonra evde guzel bı kavga ederız tek dedıgı tek bıldıgın sısmek kadın olda soyletme ve gercekten asırı bı kılom yok .. bıde spıral etkılımı acaba ben 2 ay oldu taktıralı 6 kılo aldım yada gercekten bogazımı tutamadıgımdannn

aynı benim eşim canım
oda bayılırdı laf sokmaya
ama gerçekten değişiyorlar
hele bi kilo ver göreceksin nasıl değişiyor
zayıflayınca gayet seksi dar elbiseler giy de kıskançlıktan kudursun
görsün kadın nasıl oluyomuş

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldin arkadaşım
şu erkekleri anlamam benim eşimde sen 100 kilo olsanda severin
ama manken gibi kızlara bakmasını biliyor
eşim bana çok laf sokamıyor çünkü oda göbekli daha çok ben sokuyorum lafıı
:60::60: o konuda şanslıyım yaniiii
ona inat zayıfla bak ozaman nasıl ağzının suyu akıyor

bıraz once esımle bu konuda konusuyoduk ben senı tesvık etmek ıcın yapıyorum zayıflarsan sayemde olacak dıyo gelde sınırlenme... saat 9 gıbı 10 tane fındık yedım ve ıcım ıcıme sıgmıyo nasıl yaotım dıye

herkese gunaydın mutlu huzurlu saglıklı az kılolu gunler dılıyorum.. evet benım mesaım hep saat 7 de baslıyo evhanımıyım ama calısan gıbı . nesye valla bı guzel lıpton karısık cayımı ıctım suyumu ıctım 2 bardaak ve sımdı hareket zamanı baslıyorum.. herkese kolay gelsın.

su bı haftayı atlatsam alısıcamda nasıl gececek zorlanıyorum vallla.

evet ilk günler cok zor. hepimiz zorlandik baslangicta. ama inan alisiyorsun bir süre sonra, ve kilolar gidince zevk aliyorsun :34:

oh hareketlerımıde yaptım yarasın valla kahvaltımda 2 yumurta 1 dılım kepek ekmek domates var sevgıler gorusmek uzere

kahvalti menünü begendim canim afiyet olsun:21:
sporunuda yapmissin:46::46:
böyle devam et cok azimlisim gercekten:46::46:

Son düzenleme:
inan burası cok etkılı oluyo bana gercekten destegınız ıcın cok tsk ederım.. sımdı bı kase bezelye yemegı dıyet yogurt ve 1 dılım kepek ekmek yedım... yurume bandı aldım sımdı arkadasla gıdıp aksam getırecekler...

inan burası cok etkılı oluyo bana gercekten destegınız ıcın cok tsk ederım.. sımdı bı kase bezelye yemegı dıyet yogurt ve 1 dılım kepek ekmek yedım... yurume bandı aldım sımdı arkadasla gıdıp aksam getırecekler...

dimii bencede burasi cok etkili oluyor. zaten kizlar sagolsun hep onlarin destegiyle verdim kilolarimi.
ögle yemeginde gayet süper:46:
yürüme bandini tvnin önüne koy, dizi izleyerek yaparsin sporunu. cok keyifli oluyor:1::1:

dimii bencede burasi cok etkili oluyor. zaten kizlar sagolsun hep onlarin destegiyle verdim kilolarimi.
ögle yemeginde gayet süper:46:
yürüme bandini tvnin önüne koy, dizi izleyerek yaparsin sporunu. cok keyifli oluyor:1::1:

kız benım ıkı azman yavrusu oglum ızın verırmı bende yapcam derler oyle cok keyıflı olurdu ama yatak odama koycam mecburen... bugun cok daha rahat hıssedıyorum kendımı.

Canım eşin sendeki azimi görünce fena halde bozulacak çünkü bayanlar arasındaki dayanışma erkeklerin pek anlıyacağı bir şey değil :9::9::9::9::9::9:

oyle bı sasırtacam kı onu. dun bana dıyokı onun sayesınde kılo verırmısım tsk borcluymusum beni boyle rendıce etmese yapamazmısım sana dedıklerını ödetecegım dedım guluyo sap herıf

Back
X