- 16 Aralık 2008
- 214
- 1
- 316
- Konu Sahibi tugkay2000
yapamadım ya su cetveli
Bende yapamadım daha doğrusu yapmaya çalıştım ama çok ilginç bir şekil çıktı başlangıç ve istediğim kilo değil vermek istediğim kilo miktarını gösterdi :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapamadım ya su cetveli
esım benım tam tersım zayıf ve bakımlı ama ben ıkı cocukla anca bakıma kas almayla vakıt ayırabılıyorum hersey bende. neyse Allah buyuk cok saol arkadasım valla moral oluyosuuz..canim hosgeldin aramiza
esin gercekten odunmus kusura bakma canim ama inan canim cok SIKIldi okuyunca
ne zanediyor kendisini acaba? suan zaten kendisini merak ediyorum herhalde mr world degildir esin
kilona gelince abartacak kilon yok ki. 13 kilocuk. 2.5 ayda verebilirsin
ben 12 kiloyu yaklasik 2.5 ayda verdim.
sen martda citir bir anne olacaksin canim inaniyorum sana.
o zaman cicilerini giy, güzelce süslen püslen o zaman esin seni kesin kiskanir, öylelikle ona o laflari yedirmis olursun
menülerini begendim bu arada. sporunuda yapiyorsun böyle devam et
yesil cay ic gercekten cok faydali, günde 2-3 kupa yeterli.
takip edecem seni bundan sonra![]()
cok tsk ederım valla bugun ılk gun ya elım ayagım tırıyo bazen mutfaga gırıp cıkıyorum acıyorum dolabı gerı kapatıyorum ogluma makarna yedırıyodum valla zor tuttum kendımı.. gercekten davranısları degıstımı esının benımkıde laf sokmaya bayılır ve bazen ortamlarda yapar bunu arkadaslar guler ama gel bana sor sonra evde guzel bı kavga ederız tek dedıgı tek bıldıgın sısmek kadın olda soyletme ve gercekten asırı bı kılom yok .. bıde spıral etkılımı acaba ben 2 ay oldu taktıralı 6 kılo aldım yada gercekten bogazımı tutamadıgımdannn
bıraz once esımle bu konuda konusuyoduk ben senı tesvık etmek ıcın yapıyorum zayıflarsan sayemde olacak dıyo gelde sınırlenme... saat 9 gıbı 10 tane fındık yedım ve ıcım ıcıme sıgmıyo nasıl yaotım dıye
su bı haftayı atlatsam alısıcamda nasıl gececek zorlanıyorum vallla.
oh hareketlerımıde yaptım yarasın valla kahvaltımda 2 yumurta 1 dılım kepek ekmek domates var sevgıler gorusmek uzere
inan burası cok etkılı oluyo bana gercekten destegınız ıcın cok tsk ederım.. sımdı bı kase bezelye yemegı dıyet yogurt ve 1 dılım kepek ekmek yedım... yurume bandı aldım sımdı arkadasla gıdıp aksam getırecekler...
dimii bencede burasi cok etkili oluyor. zaten kizlar sagolsun hep onlarin destegiyle verdim kilolarimi.
ögle yemeginde gayet süper
yürüme bandini tvnin önüne koy, dizi izleyerek yaparsin sporunu. cok keyifli oluyor![]()
kız benım ıkı azman yavrusu oglum ızın verırmı bende yapcam derler oyle cok keyıflı olurdu ama yatak odama koycam mecburen... bugun cok daha rahat hıssedıyorum kendımı.