Tugkay2000'in Diyet Günlüğü

kılon kactı tam bugun basladık tamammı ınsallah ıkımızde cok ıyı saglıklı verırız kılomuzu ama daha cok ben verırım... :)

benım kılo 65 suanda tam tamına bakalım ne olacak...
basarılar adım tugba bu arada cok memnun oldum tanıstıgıma canım...

hadı kız kamcıla benıde daha da azımlenıyım ;)

1 kepek tost ekmegıne beyaz peynırlı tost
domates salatalık ... kayısılı form cay

ara ogun olarak elma yedım

veeeeee cok acım aslında senın msj ı gorene kadar gıdıp yemege vercektım kendımı ama ıste o mesaj naturem benı sımdı daha cok kamcıladı yogurt ve kabak yıcem hemen yapmaya gıdıyprum.....

ohooooooo nerdesın bacım sen ...
bıde yarsıma gruplarınada katıldım bakalım kabul ederlerse daha once edılmıs vermıstım onlarla...

gündüz çalışıyorum o yüzden.Bundan sonra daha sık girerim.Bugün 1 saat yürüdüm.Ama diyete pek uygun davranamadım.Uzun zamandır yürüyememiştm havalardan dolayı.
günde 1 saat yürürsem kilo hiç sorun değil.Ben 62'yi görmüştüm.Ama işte işe başladığım için öğlen yemekleri şaşıyor.Ama kilodan bi o kadar nefret ediyorum
günde 1 saat yürüyüş
2 litre su
3 bardak yeşilçay
3 dilim ekmek en fazla
Bunları yaptığımda zaten kilolar kolayca gider
Bugün yediklerim pek uygun değil diyete oyüzden yarından itibaren yazacağım.Bye

hı kusura bakma canım bende cok ıstıyorum calısmayı ama nedense ıs bulamıyorum ....
bu sene 2 hedefım var kılo kaybetmek ve ıs kazanmak ınsallah ıkısınıde basarırım sende ınsallah naturecım...
calıssam belkı kafam dagılır dıyorum dıyetıme daha ıyı asılırım dıyorum ama nasıl olur zormu kı sence...

Çalışmak tabi ki çok güzel.Hem maddi hem manevi.Ama bazılarını çalışmak beslenme açısından kötü etkiliyor.Dışardan yeme vs.gibi.

gunaydın canım gunlugum ve arkadaslar

kahvaltım kepek ekmekden tost domates salatalık ve kayısılı form cay

2 bardak su ve bırazdan spor.......

Günaydın,
Bu sabah kahvaltıdan sonra 65 çıktım.Normal köy ekmeğiyle 2 dilim,labne,yeşillik,domates ile kahvaltı.
Bugün burda güneşli bir gün.Ben güneş enerjisiyle çalışıyorum.Ankara'ya sevgiler.

Günaydın,
Bu sabah kahvaltıdan sonra 65 çıktım.Normal köy ekmeğiyle 2 dilim,labne,yeşillik,domates ile kahvaltı.
Bugün burda güneşli bir gün.Ben güneş enerjisiyle çalışıyorum.Ankara'ya sevgiler.

oh ne guzel gunes bızım buraya ugramaz yaza kadar ... ankaranın ayazı cok kotu oluyo malesef bende ıcerde spor yapıyorum ah yaz olsada parkda bahcede kossam :)

gunluk menunmu yazıyoum

kahvaltı
kepek ekmekden tost domates salatalık form cay 2 bardak su

arada
elma

oglen
1 kase patlıvan yemegı ve 1 dılım tam bugday ekmegı 1 kase yogurt

arada
5 tane badem

aksam
1 kase bulgur pılavı 1 kase yogurt ekmek yok

benim menüm bugün daha çok kilo almaya yönelikti.Hiç menü falan yazmayayım.Canın çekmesin.Yaptığım en iyi şey 1 saat yürüyüş oldu.1 saat yürüyüş aslında herşeyi halleder.Yarın diyete devam.En azından 3 kilo verene kadar ekmeği sadece sabah yiyeceğim.Çok etkili bi yöntem:

menum

sabah 1 dılım bugday ekmegıyle peynır domates

arada kıvı

oglen mercımek corbası 1 kase yogurt

ara 5 badem

aksam 1 kase pırasa yemegı pırıncsız yaptım 1 kase yogurt

1 lt su
yarım saat spor
1 fıncan kahve...

hayır bırakmadım.ama başlayamadım da.Ama sen çok az yemişsin.Ben de kendime liste ayarlayacağım yarın.En az 3 -4 ay bırakmadan devam edeceğim.Kİ ben kendimi 62 63 de bile iyi hissediyordum.

Back
X