- 7 Şubat 2016
- 2
- 1
- 1
- 47
- Konu Sahibi selinbulut123
-
çok teşekkür ederim cevabın içinbüyütme yaptıran vardı ama küçültme yaptıran görmedim ama dr una güven bence şu an ameliyat etseydi ben olurdum ona :)
hayırlı olur inşallah
kesinlikli farklı bir dr hem kendisi hem uyguladığı teknik.çok teşekkür ederim cevabın için
Büyütme yapan kişi memnun kaldımı? diğer doktorlardan çok farklı bi doktor. Fiyatı çok yüksek kendimi daha rahat hissetmek için yorumlara ihtiyacım var. Çok korkuyorum bu 3. Ameliyatım olucak
Evet öyleymişTuğrul turan vefat etmiş diye okudum bilginiz varmı
Evet öyleymiş
Ben göğüs büyütme ameliyatı oldum,2 yıl geçti göğsüm resmen aşağı saldı kendini.tavsiye etmiyorumArkadaşlar lütfen Tuğrul Turan da meme küçültme dikleştirme ameliyatı olanlar lütfen lütfen acil yorumlarınızı bekliyorum.. Haftaya ameliyat olucam ve çok korkuyorum.. Daha önce başka bi doktora ameliyat olmuştum çok bu sefer son olsun istiyorum.. Acil cevap lütfen..
Allah rahmet eylesin, kendisi vefat etti zaten bilmiyosunuz sanırımBen göğüs büyütme ameliyatı oldum,2 yıl geçti göğsüm resmen aşağı saldı kendini.tavsiye etmiyorum
Bilmiyordum ,çok üzüldüm ,şimdi bazı yerlerde haberleri okudum ve inanamadım.daha önce kaza yapmıştı biliyordum.Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.neden vefat etti?Allah rahmet eylesin, kendisi vefat etti zaten bilmiyosunuz sanırım
Ne zaman vefat etti?Allah rahmet eylesin, kendisi vefat etti zaten bilmiyosunuz sanırım
Ne zaman ve neden vefat etti?Tuğrul turan vefat etmiş diye okudum bilginiz varmı
İnternetten bulamıyorum,Tuğrul bey ne zaman ve neden vefat etti?Evet öyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?