tugur Burun Estetiği Ameliyatı

tugur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
185
0
46
İstanbul
ameliyat oldum 19 nisanda yani dun bu mesajiablam yaziyor cunkugozlerim cok sis hatta kapandi. cok agrim var hani agrimiyordu hanimlar... yarin tamponlar cikacak neolur dogru soylryon cok mu aciyacak?..

ameliyat oldum 19 nisanda yani dun bu mesajiablam yaziyor cunkugozlerim cok sis hatta kapandi. cok agrim var hani agrimiyordu hanimlar... yarin tamponlar cikacak neolur dogru soylryon cok mu aciyacak?..
gecmış olsun,sabret canım hepsı gecıcek,,zaten agrıyor dense korkardık amelıyattan
hızla ınıcek şişlıkler bıkaç gun sabret uyumaya calış
agrı tabıkıde oluyor ama dayanılmayacak gıbı değil bunlar normal agrılar..tamponlar bıkaç snyede çıkıyor hafıf acıyor korkma bence,benım tampondan zıyade dıkışlerım alınırken bıraz daha acımıştı..ama hepsı topu topu 15 dk suruyor yani bu kadarıda olur sonucda o burun amelıyat gecırdı

dikişlermi?? ne dikişi yaaaa atel çıkacak tamam oda nasıl çıkıyor anlamadım ama bu dikiş nezaman alınıyor.. nerde bu dikişler

dikişlermi?? ne dikişi yaaaa atel çıkacak tamam oda nasıl çıkıyor anlamadım ama bu dikiş nezaman alınıyor.. nerde bu dikişler

bende vardı senın yoktur benım bakınca her tarafımda gozukuyodu ,ama benım açöık ameıyattı benım burun kenarlarımda ufaltıldı canım sen bana bakma benım farklıydı durum

cnm korkma gecicek hepsi sık biraz dşini agrıda demekki yapıln işleme göre yada bünyeye göre degşiyo senin canın braz tatlı galiba benm hiç agrım olmadı agrı kesici ble kullnmadım şişlkler bi hafta içinde geciyo benmde şişmşti dikiş konusuna gelince veli bey kapalı teknkle yapıyo bu yüzden bizim dikşlrmz içerde acık teknkle yapıln amelytta burnun dışında dikş oluyo bu arda bizm dikşlerimz alınmıyo eriyn dikşlrden korkmana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…