tuhaf bi boşluk...

keopse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
26
0
44
Bugün içimde tuhaf bi boşluk var.
Sebebi yok diyemiyorum ama tam anlamıyla da bi sebep bulamıyorum,
sebebi mutsuzluk olamaz neden olsun ki evliyim evimdeyim ve çok tatlı bi çocuğum var.Ama sanki bazen bunların yetmediği bi an oluveriyo yetmiyo diyorum başka bişey eksik bi boşluk var içimde.Umutsuzluk desem olamaz neden olsun ki çocuğum var onu büyümesi geleceğini görmek umudum var.
Offffff tuhaf bi boşluk belki havalardandır hani yağmurlu ya hava içime çöküyodur belki kasveti.Yok yok değil içimdeki boşluğun tarifi bu değil,içimde ki boşluk;aşksızlık belkide.....
Evli barklı kadınsın herşeyin var bu da nerden çıktı?
Çıktı işte eminim aşksızım.seviyorum kocamı beğeniyorum evliliğimde iyi ama aşk yok ben ki aşık olduğum için evlenmiştim ama şimdi baktığım da aşktan eser yok bende.Yüreğim körelmiş işte yetmeyen içimi aralayan boşluk bu.
utanmıyorum bu duygu dan aşktan utanılır mı diycem ama utanabileceğim bi aşk yok ki.
bu benim bugünki duygularım belki yarın geçer aslında pek emin değilim geçeceğinden aslında epeydir içimde varmış ama bugün dikkatimi çekmiş.
bilmiyorum ne yapacağımı anlamsız bi arayış tuhaf ,
bugün de bulduk bi mesele anlaşılan kafamı bugün epey bi yoracaksın aşk.
diyolar ya ne seninle ne de sensiz olmuyo diye evet benim için aşksızlık çok zor.:asigim: :asigim: :1hug:
 
Keopse ya ne güzel anlatmışsın.Yazını okurken kendimden çok şey buldum içinde Bana da çok olur bu. Bazen bende aşk istiyorum aşk diyorum, sonra bir bakıyorum hayran hayran kocama bakıyorum. Seviyorum ben onu.Kadınlar erkeklere göre daha uçlarda yaşıyor birçok şeyi bence.En azından ben öyleyim. Uç olmayı seviyorum. Aşkında en ucunu, üzüntününde en ucunu yaşarım her zaman.Sıradanlık bana göre değil.Aşkda yetinmek olmaz bence.Bilmem kaç senedir evli de olsan aşk her zaman olmalıdır.
EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRMÜYOR BEEE. Asıl aşkı öldüren taraflar.Evliliğin ne günahı var.
 
arkadaşlar katılımnız için teşekkürler.sabah içimden bunlar geçiyodu yazdım işte bu bende de sık sık oluyo.kuzum haklısın evliliğin ne günahı var taraflar aşkı öldürüyo.ama daha çok erkekler aşkı öldürüyo bence evlenen kadar farklı davranıp evlendikten sonra yüzlerini gösteriyolar.bu da içindeki aşkı baltalıyo....
 
X