• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuhaf bi dert..gorucu usulunde boyle midir adet??

Ünivden itibaren o kadar çok kişiyle görüştüm ki (çoğu hatır içindi),bazen görüştükten sonra eve gelir ağlardım zoruma giderdi ne hale düştüm nenemin zamanını yaşıyorum resmen derdim ama yapcak bişe yok anlaştığın biri yoksa mecburen bu şekilde tanuşıp yuva kurmak zorunda kalıyor insan ama şimdi görsem hiç birini hatırlamam, onlarn dışında belki olabilir diyip birden daha fazla görüştüklerimde olmuştu onları bile görsem tanımam sonuçta kötü bişe yapmıyosun tanımaya çalışıyosun. Eşimlede bi tanıdığımızın ısrarıyla bi yerde buluşup tanışmıştık bir çaydan sonra resmen yanından kaçar gibi çıkp eve gelmiştim yoldada hıçkıra hıçkıra ağladığımı hatırlıyorum ne şanssızım niye şöyle tamam diycek kimse çıkmıyor diye bitti artık kimseyle görüşmem demiştim:) Bugün evliyiz hala inanamıyorum herşey nasip:) Rahat ol takılma öyle şeylere kötü bişe yapmıyosun ki eş seçmeye çalışıyosun kendine. Ben bazen eşime kimlerle görüştümde seçe seçe seni seçtim diye takılırım oda güler geçer :)

Ünivden itibarensanörüştüm ki (çoğu hatır içindi),bazen görüştükten sonra eve gelir ağlardım zoruma giderdi ne hale düştüm nenemin zamanını yaşıyorum resmen derdim ama yapcak bişe yok anlaştığın biri yoksa mecburen bu şekilde tanuşıp yuva kurmak zorunda kalıyor insan ama şimdi görsem hiç birini hatırlamam, onlarn dışında belki olabilir diyip birden daha fazla görüştüklerimde olmuştu onları bile görsem tanımam sonuçta kötü bişe yapmıyosun tanımaya çalışıyosun. Eşimlede bi tanıdığımızın ısrarıyla bi yerde buluşup tanışmıştık bir çaydan sonra resmen yanından kaçar gibi çıkp eve gelmiştim yoldada hıçkıra hıçkıra ağladığımı hatırlıyorum ne şanssızım niye şöyle tamam diycek kimse çıkmıyor diye bitti artık kimseyle görüşmem demiştim:) Bugün evliyiz hala inanamıyorum herşey nasip:) Rahat ol takılma öyle şeylere kötü bişe yapmıyosun ki eş seçmeye çalışıyosun kendine. Ben bazen eşime kimlerle görüştümde seçe seçe seni seçtim diye takılırım oda güler geçer :)
Valla icimi rahatlattiniz..demek istedigimi en
iyi siz anladiniz sanirim ;)

Nasil anlatsam bilmiyorum?umarim yanlis anlasilmam..sevilen bi aileyizdir ve cevremiz genistir..malum bekarimda cevremizden herkes birilerini soyluyor su iyi bu boyle bi tanis vs..bu son 1 senedir karmakarisik bi hayatim oldu.daha oncde tanistim 1cay,kahve neyse simdi gorsem tanimam zaten..ama artk oyle olduki sanki ilerde turk filmlerinde olur ya bu tanistigim kisilerden biriyle hayatim kesisirde yanimda esim olursa diye korkar
oldum.gorucu usulunde boyle midir
adet bilmiyorumki?var mi aranizda
boyle cok tanistigi olan ilerde bi sorun
olur mu??napcam ben artik kimseyi goresim gelmiyor...dua ediyorum olmiycak insanlari cikarmasin rabbimkarsima diye...

O kadar mı küçük yaşadığınız yer?

Karşılaşsan bile onlar hala bekar mı olacak? Olsa n'olur, vays beni beğenmedin de bunu mu aldın diyecek? Hiç kafanı boş işlere yorma, bu insanlara denk gelsen bile seni görmezden gelecekler zaten. Çok büyük bir kötülük yapıp kinlendirdiğini sanmam.

O kadar mı küçük yaşadığınız yyapmadişılaşsan bile onlar hala bekar mı olacak? Olsa n'olur, vays beni beğenmedin de bunu mu aldın diyecek? Hiç kafanı boş işlere yorma, bu insanlara denk gelsen bile seni görmezden gelecekler zaten. Çok büyük bir kötülük yapıp kinlendirdiğini sanmam.
Kucuk bi yer degil ama genelde tanidik cikar bi
yerdn...yok canm kimseye bisey yapmadim..bi mantik evliligi konum var ama onuda aciklamami yaparak ayrildik.biraz kut kafali bi adam ama umarim arkamdan laf etmemistir..onun disinda hepinizin boyle dusunmesi yani sorun olmaz demesi cok icimi rahatlatti...saolun ;)

Back
X